Blu Micro Sani 803

Blu Micro Sani 803

Znamka: Makom
Oznaka izdelka: Blu Micro Sani 803
Dobavljivost:
Ni na zalogi
Cena: 12,69€ Brez DDV: 10,40€
Opis

Blue Micro Sani Deo 803 je mikrobiološki nevtralizator neprijetnih vonjav s čistilnimi lastnostmi. Čistilo uspešno zatira neprijeten vonj po urinu. Ob redni vsakodnevni uporabi popolnoma odstrani neprijetne vonjave in daje prostoru svežino. Površino očisti in osveži. Učinkovito je tudi pri uporabi s trdo vodo. 

Dvojna učinkovitost

Zaradi mikroorganizmov, ki se nahajajo v čistilih, so čistila Blu bolj učinkovita od ostalih. Probiotične bakterije in mikroorganizmi se hranijo z nečistočo in slabimi bakterijami, zato je učinek Bluja dvojni. Z navadnimi čistili namreč odstranimo samo nečistočo, medtem ko slabe bakterije ostanejo. Čistila Blu so učinkovita za širok spekter nečistoč. Rešijo tudi težave, pri katerih klasična čistila odpovejo.

Enostaven za uporabo

fiksno dozirno glavo na litrski embalaži je uporaba enostavna. Z ozkim naborom čistilnih sredstev dosežemo širok spekter čiščenjaBarvno označeni proizvodi poskrbijo za jasno prepoznavanje namena uporabe.

PRIHRANEK

Liter čistila Blue Micro Sani Deo 803, ki je pripravljen za uporabo, stane 0,2538 EUR. Zakaj je cena tako nizka, kvaliteta pa tako visoka? Čistilo Blu je koncentrirano, kar pomeni, da ga je za uporabo potrebno razredčiti z vodo. Liter nerazredčenega čistila stane 12,69 EUR in je primeren za 50 delovnih raztopin (50 x 750 – 1000 mL).

Na voljo so tudi ustrezne plastenke z razpršilko. Če imate doma prazno, rabljeno, ki jo lahko ponovno uporabite, vam bomo ob nakupu čistila poslali originalno nalepko, s katero lahko opremite svojo staro plastenko. Tako boste vedno vedeli, kaj je v njej. OPOZORILO: staro plastenko morate seveda pred uporabo temeljito oprati, saj bi ostanki kemikalij vplivali na delovanje čistila Blu.

Sestava: 
sestavine v skladu z Uredbo o detergentih 648/2004: manj kot 5 % neionskih površinsko aktivnih snovi, methyilisothiazolinone, parfumi (limonene, benzyilsalicylate, hexyl cinamal, alpha-isomethyil ionone).
 
Ocene (2)

Napišite ocenoNote: HTML ni preveden!

Slabo            Dobro

Ljudje, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi

© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart