Blu Micro Universal 841

Blu Micro Universal 841

Znamka: Makom
Oznaka izdelka: Blu Micro Universal 841
Dobavljivost:
Na zalogi
Cena: 12,69€ Brez DDV: 10,40€
Opis

Blue Micro Universal 841 je univerzalni razmaščevalec, ki popolnoma razmasti vse vodoodporne površine in odstrani vse vrste umazanije. Maščoba, olje, nikotin, prstni odtisi in podobno bodo odstranjeni s pomočjo površinsko aktivnih snovi, ki so podprte z različnimi neškodljivimi mikroorganizmi. Površino očisti in osveži. Učinkovit je tudi pri uporabi s trdo vodo.

Dvojna učinkovitost

Zaradi mikroorganizmov, ki se nahajajo v čistilih, so čistila Blu bolj učinkovita od ostalih. Probiotične bakterije in mikroorganizmi se hranijo z nečistočo in slabimi bakterijami, zato je učinek Bluja dvojni. Z navadnimi čistili namreč odstranimo samo nečistočo, medtem ko slabe bakterije ostanejo. Čistila Blu so učinkovita za širok spekter nečistoč. Rešijo tudi težave, pri katerih klasična čistila odpovejo.

Enostaven za uporabo

fiksno dozirno glavo na litrski embalaži je uporaba enostavna. Z ozkim naborom čistilnih sredstev dosežemo širok spekter čiščenjaBarvno označeni proizvodi poskrbijo za jasno prepoznavanje namena uporabe.

PRIHRANEK

Liter čistila Blu Micro Universal 841, ki je pripravljen za uporabo, stane 0,2538 EUR. Zakaj je cena tako nizka, kvaliteta pa tako visoka? Čistilo Blu je koncentrirano, kar pomeni, da ga je za uporabo potrebno razredčiti z vodo. Liter nerazredčenega čistila stane  12,69 EUR in je primeren za 50 delovnih raztopin (50 x 750 – 1000 mL).

Na voljo so tudi ustrezne plastenke z razpršilko. Če imate doma prazno, rabljeno, ki jo lahko ponovno uporabite, vam bomo ob nakupu čistila poslali originalno nalepko, s katero lahko opremite svojo staro plastenko. Tako boste vedno vedeli, kaj je v njej. OPOZORILO: staro plastenko morate seveda pred uporabo temeljito oprati, saj bi ostanki kemikalij vplivali na delovanje čistila Blu.

Sestava: sestavine v skladu z Uredbo o detergentih 648/2004: manj kot 5 % anionskih in neionskih površinsko aktivnih snovi, methyilisothiazolinone, parfumi.

Ocene (1)

Napišite ocenoNote: HTML ni preveden!

Slabo            Dobro

Ljudje, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi

© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart