DOM

Na virtualni polici "DOM" boste našli izdeke za dom in osebno nego - od mikrobioloških čistil ter bombažnih krp in krtač, s katerimi boste svoj dom očistili, do eteričnih olj, s katerimi boste poskrbeli za prijeten vonj in dobro počutje ter zobne krtačke iz bambusa za odrasle in otroke in pralne blazinice za odstranjevanje ličil.

Vsi izdelki v Zelencih so lahko tudi praktično, lepo in izvirno darilo za vse prijatelje in znance, ki že skrbijo za okolje (pa tudi za tiste druge, ki jih s takšnim darilom posredno malce spodbodemo). Če se sami ne morete odločiti, kaj bi izbrali, lahko obdarovancu namenite Darilni bon. Tako si bo lahko izbral tisti izdelek, ki ga potrebuje in ga bo tudi uporabljal.

Na voljo so v vrednosti 10, 30 in 50 Evrov.

Bon je poslan v elektronski obliki, kupec si ga lahko sam po želji natisne.

 

Uredi po:
Prikaži:
Pogled: Seznam Mreža
 • Precejalna vrečka Tierra
  Precejalna vrečka iz finega tankega bombaža z GOTS certifikatom, je brez belil in aditivov in zato primerna za stik s hrano. Na vrhu se zapre z vrvico. Po uporabi jo lahko operete v stroju z mlačno vodo in posušite na zraku.  Mere:30 cm x 20 cm.         &n..
  Brez DDV: 3,27€ 3,99€
 • Stasher
  Stasher je vrečka oz. posodica za shranjevanje. Je neprodušno zaprta, praktična in enostavna. Ker je narejenega iz čistega platinum silikona, je tudi prijaznejša do okolja in ne škoduje našemu zdravju. Povsem varno in brez težav jo lahko damo v zmrzovalnik, mikrovalovno pečico in pomivalni stroj!..
  Brez DDV: 12,30€ 15,00€
  Na podlgi 3 ocen.
 • Stasher - veliki
  NOVO!  Za shranjevanje večjih količin hrane ali kuhanje na način sous vide je veliki Stasher še bolj praktičen. Stasher je vrečka oz. posodica za shranjevanje. Je neprodušno zaprta, praktična in enostavna. Ker je narejenega iz čistega platinum silikona, je tudi prijaznejša ..
  Brez DDV: 20,49€ 25,00€
  Na podlgi 1 ocen.
 • Zobna krtačka Natura
  Zobna krtačka z ročajem iz bambusa, lepa, gladka, prijetna na dotik.  Na voljo so tri tipi: Mehka: dolžina 18,5 cm, število ščetin 1140, narejene iz najlona, ki je prepojen z ricinusovim oljem in aktivnim ogljem. Srednja: dolžina 18,5 cm, število ščetin 1140, narejene iz najlona. ..
  Brez DDV: 2,95€ 3,60€
 • Zobna krtačka
  Mehka zobna krtačka brez embalaže z ročajem iz bambusa, lepa, gladka, prijetna na dotik. Krtačka ima mehke ščetine iz najlona, prepojenega z aktivnim ogljem.  Ko krtačka ni več uporabna, jo odlomite in odložite v zabojnik za mešane odpadke, ročaj pa se lahko kompostira ali pa ga uporabite za..
  Brez DDV: 2,71€ 3,30€
  Na podlgi 1 ocen.
 • Pralne blazinice za čiščenje obraza - komplet 10
  Pralne blazinice iz mešanice bombaža in bambusa so izjemno mehke in zato zelo prijazne do vaše kože. Prijazne so tudi do okolja, saj vam bo komplet 10 blazinic služil zelo dolgo časa in tako nadomestil na stotine običajnih vatiranih blazinic za enkratno uporabo. Dobili jih boste v lepi mrežasti v..
  Brez DDV: 8,20€ 10,00€
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart