DOM

Na virtualni polici "DOM" boste našli izdeke za dom in osebno nego - od mikrobioloških čistil ter bombažnih krp in krtač, s katerimi boste svoj dom očistili, do eteričnih olj, s katerimi boste poskrbeli za prijeten vonj in dobro počutje ter zobne krtačke iz bambusa za odrasle in otroke in pralne blazinice za odstranjevanje ličil.

Vsi izdelki v Zelencih so lahko tudi praktično, lepo in izvirno darilo za vse prijatelje in znance, ki že skrbijo za okolje (pa tudi za tiste druge, ki jih s takšnim darilom posredno malce spodbodemo). Če se sami ne morete odločiti, kaj bi izbrali, lahko obdarovancu namenite Darilni bon. Tako si bo lahko izbral tisti izdelek, ki ga potrebuje in ga bo tudi uporabljal.

Na voljo so v vrednosti 10, 30 in 50 Evrov.

Bon je poslan v elektronski obliki, kupec si ga lahko sam po želji natisne.

 

Uredi po:
Prikaži:
Pogled: Seznam Mreža
 • Precejalna vrečka Tierra
  Precejalna vrečka iz finega tankega bombaža z GOTS certifikatom, je brez belil in aditivov in zato primerna za stik s hrano. Na vrhu se zapre z vrvico. Po uporabi jo lahko operete v stroju z mlačno vodo in posušite na zraku.  Mere:30 cm x 20 cm.         &n..
  Brez DDV: 3,27€ 3,99€
 • Stasher
  Stasher je vrečka oz. posodica za shranjevanje. Je neprodušno zaprta, praktična in enostavna. Ker je narejenega iz čistega platinum silikona, je tudi prijaznejša do okolja in ne škoduje našemu zdravju. Povsem varno in brez težav jo lahko damo v zmrzovalnik, mikrovalovno pečico in pomivalni stroj!..
  Brez DDV: 12,30€ 15,00€
  Na podlgi 3 ocen.
 • Stasher - veliki
  NOVO!  Za shranjevanje večjih količin hrane ali kuhanje na način sous vide je veliki Stasher še bolj praktičen. Stasher je vrečka oz. posodica za shranjevanje. Je neprodušno zaprta, praktična in enostavna. Ker je narejenega iz čistega platinum silikona, je tudi prijaznejša ..
  Brez DDV: 20,49€ 25,00€
  Na podlgi 1 ocen.
 • Stasher -mali
  Stasher je vrečka oz. posodica za shranjevanje. Je neprodušno zaprta, praktična in enostavna. Ker je narejenega iz čistega platinum silikona, je tudi prijaznejša do okolja in ne škoduje našemu zdravju. Mala Stasher vrečka je predvsem primerna za prigrizke - damo jo v torbico in malica je ved..
  Brez DDV: 10,66€ 13,00€
 • Blu Micro Sani 803
  Blue Micro Sani Deo 803 je mikrobiološki nevtralizator neprijetnih vonjav s čistilnimi lastnostmi. Čistilo uspešno zatira neprijeten vonj po urinu. Ob redni vsakodnevni uporabi popolnoma odstrani neprijetne vonjave in daje prostoru svežino. Površino očisti in osveži. Učinkovito je tudi pri upor..
  Brez DDV: 10,40€ 12,69€
 • Blu Micro Universal 841
  Blue Micro Universal 841 je univerzalni razmaščevalec, ki popolnoma razmasti vse vodoodporne površine in odstrani vse vrste umazanije. Maščoba, olje, nikotin, prstni odtisi in podobno bodo odstranjeni s pomočjo površinsko aktivnih snovi, ki so podprte z različnimi neškodljivimi mikroorganizmi. ..
  Brez DDV: 10,40€ 12,69€
  Na podlgi 1 ocen.
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart