Steklenice (jekleničke)

Brotzeit steklenice (jekleničke), narejene v celoti iz nerjavečega jekla, so zdaj na voljo tudi pri nas. Primerna je za v šolo, službo, pri športnih dejavnostih ali za izlet v naravi. Pomivamo pa jo lahko v pomivalnem stroju.

Predvsem je pomembno to, da boste z uporabo tovrstnih jekleničk zmanjšali količino odpadkov v vašem domu in posledično tudi v okolju. So povsem varne in zdravju neškodljive, saj ne vsebujejo nobenih nevarnih primesi (npr.BPA ali svinec).

Jekleničke Brotzeit so na voljo v različnih velikostih. Izberite takšno, ki ustreza vašim potrebam. Prav tako pa lahko izberete termos steklenico, ki bo ohranila temperaturo vaše pijače.

Uredi po:
Prikaži:
Pogled: Seznam Mreža
 • Jeklenička - termos 750 ml
  Kakovostna termos jeklenička Brotzeit je zdaj na voljo tudi v Sloveniji. Narejena je v celoti iz nerjavečega jekla, tudi pokrov. Je odlična alternativa plastenkam, za katere vemo, da vsebujejo primesi, ki so škodljive zdravju, poleg tega pa onesnažujejo okolje. Jekleničke ne vsebujejo nobenih zdravj..
  Brez DDV: 24,59€ 30,00€
 • Jeklenička 350 ml
  AKCIJA - 15 % popust do 20.5.2019! Kakovostna jeklenička Brotzeit je zdaj na voljo tudi v Sloveniji. Narejena je v celoti iz nerjavečega jekla, tudi pokrov. Je odlična alternativa plastenkam, za katere vemo, da vsebujejo primesi, ki so škodljive zdravju, poleg tega pa onesnažujejo okolje. Jekleničke..
  Brez DDV: 14,75€ 18,00€
 • Jeklenička 500 ml
  TRENUTNO NI NA ZALOGI. Kakovostna jeklenička Brotzeit je zdaj na voljo tudi v Sloveniji. Narejena je v celoti iz nerjavečega jekla, tudi pokrov. Je odlična alternativa plastenkam, za katere vemo, da vsebujejo primesi, ki so škodljive zdravju, poleg tega pa onesnažujejo okolje. Jekleničke ne vsebujej..
  Brez DDV: 17,13€ 20,90€
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart