Lunch Box

V posodah iz nerjavečega jekla znamke Brotzeit boste lahko vedno in povsod varno prenašali vašo malico in prigrizke. Primerna je za v šolo, službo ali izlet v naravi. V njej lahko shranjujemo ostanke hrane in jih pospravimo v hladilnik, pomijemo pa jo lahko v pomivalnem stroju.

Predvsem je pomembno to, da boste z uporabo tovrstnih posod zmanjšali količino odpadkov v vašem domu in posledično tudi v okolju. So povsem varne in zdravju neškodljive, saj ne vsebujejo nobenih nevarnih primesi (npr.BPA ali svinec).

Posode Brotzeit so na voljo v različnih velikostih. Izberite takšno, ki ustreza vašim potrebam.

Uredi po:
Prikaži:
Pogled: Seznam Mreža
 • Lunch Box - nadomestni trak
  Elastični trakovi so narejeni v invalidskem podjetju v Avstriji. Na voljo so v različnih barvah in vzorcih in so namenjeni dodatnemu zapiranju Lunch Boxa Brotzeit. ..
  Brez DDV: 4,10€ 5,00€
 • Lunch Box 3 v 1
  Lunch Box posode so narejene iz nerjavečega jekla. So lahke in praktične, uporabne v gospodinjstvu in na poti. V njem bo varno shranjena naša malica, ko gremo v šolo, službo ali na izlet ali pa jo uporabite za shranjevanje ostankov hrane v hladilniku. Prihranili boste denar in naredili ne..
  Brez DDV: 40,91€ 49,90€
 • Lunch Box Klickstar
  Lunch Box Klickstar je narejen iz nerjavečega jekla, je trpežen, lahek in prijazen tako za okolje kot tudi za zdravje. Silikonski obroč na notranji strani poskrbi, da je posoda neprodušno zaprta. V njej bo varno shranjena naša malica, ko gremo v šolo, službo ali na izlet ali pa jo uporabite za sh..
  Brez DDV: 27,87€ 34,00€
 • Lunch Box Magic
  Lunch Box Magic je narejen iz nerjavečega jekla, je trpežen, lahek in prijazen tako za okolje kot tudi za zdravje. Zapiramo ga s simpatičim elastičnim trakom v različnih barvah in vzorcih. Prednost tega modela je predvsem v tem, da ga lahko razdelimo na dva dela in tako shranjujemo dve različni v..
  Brez DDV: 20,49€ 25,00€
 • Lunch Box Uno
  Lunch Box Magic je narejen iz nerjavečega jekla, je trpežen, lahek in prijazen tako za okolje kot tudi za zdravje. Zapiramo ga s simpatičim elastičnim trakom v različnih barvah in vzorcih. V njem bo varno shranjena naša malica, ko gremo v šolo, službo ali na izlet ali pa jo uporabite za shranjeva..
  Brez DDV: 19,55€ 23,85€
 • Termo posoda 620 ml
  Termo posoda iz nerjavečega jekla je odlična alternativa plastičnim posodam za shranjevanje hrane. Je trajna, trpežna, učinkovita in ne vsebuje materialov, ki škodijo našemu zdravju. Če boste v njej shranjevali toplo hrano, bo učinek boljši, če v posodo najprej nalijete vročo vodo, da se posoda ž..
  Brez DDV: 20,45€ 24,95€
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart