Lunch Box

V posodah iz nerjavečega jekla znamke Brotzeit boste lahko vedno in povsod varno prenašali vašo malico in prigrizke. Primerna je za v šolo, službo ali izlet v naravi. V njej lahko shranjujemo ostanke hrane in jih pospravimo v hladilnik, pomijemo pa jo lahko v pomivalnem stroju.

Predvsem je pomembno to, da boste z uporabo tovrstnih posod zmanjšali količino odpadkov v vašem domu in posledično tudi v okolju. So povsem varne in zdravju neškodljive, saj ne vsebujejo nobenih nevarnih primesi (npr.BPA ali svinec).

Posode Brotzeit so na voljo v različnih velikostih. Izberite takšno, ki ustreza vašim potrebam.

 

 • Elastični trakovi so narejeni v invalidskem podjetju v Avstriji. Na voljo so v različnih barvah in vzorcih in so namenjeni dodatnemu zapiranju Lunch Boxa Brotzeit. ..
  Brez DDV: 4,10€ 5,00€
 • Lunch Box Magic je narejen iz nerjavečega jekla, je trpežen, lahek in prijazen tako za okolje kot tudi za zdravje. Zapiramo ga s simpatičim elastičnim trakom, izbirate lahko med šestimi različnimi barvami. Prednost tega modela je predvsem v tem, da ga lahko razdelimo na dva dela in tako shranjuje..
  Brez DDV: 20,49€ 25,00€
 • Lunch Box Uno je narejen iz nerjavečega jekla, je trpežen, lahek in prijazen tako za okolje kot tudi za zdravje. Zapiramo ga s simpatičim elastičnim trakom v različnih barvah in vzorcih. V njem bo varno shranjena naša malica, ko gremo v šolo, službo ali na izlet ali pa jo uporabite za shranjevanj..
  Brez DDV: 19,55€ 23,85€
 • Termo posoda iz nerjavečega jekla je odlična alternativa plastičnim posodam za shranjevanje hrane. Je trajna, trpežna, učinkovita in ne vsebuje materialov, ki škodijo našemu zdravju. Če boste v njej shranjevali toplo hrano, bo učinek boljši, če v posodo najprej nalijete vročo vodo, da se posoda ž..
  Brez DDV: 20,45€ 24,95€
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart