Krtač(k)e

 • Krtačka je primerna za čiščenje vseh vrest slamic iz nerjavečega jekla. Z njo temeljito, hitro in učinkovito odstranimo vso morebitno nečistočo. Krtačko po uporabi operemo in posušimo.  Dolžina krtačke z držalom je 225 mm, premer krtačke iz najlona 8 mm Krtačke se brez embalaže.  ..
  Brez DDV: 1,31€ 1,60€
 • Krtačka za pomivanje posode je narejena iz FSC certificiranega lesa in metala, ščetine pa so iz agavinih vlaken. Po potrebi lahko krtačko snamete z ročaja in jo zamenjate z novo. Opomba: FSC certifikat odjemalcem izdelkov iz lesa zagotavlja, da je bila v izdelku upoševana celotna nadzorna ve..
  Brez DDV: 3,94€ 4,80€
 • Zobna krtačka je za dobro ustno higieno zelo pomembna. Ker jih moramo po priporočilu zobozdravnikov menjati na približno 3 mesece, so postale tudi velik vir plastičnih odpadkov. Krtačke z ročajem iz bambusa, ki se da kompostirati, so boljša alternativa. Bambaw zobna krtačka ima ergonomsko izdelan..
  Brez DDV: 2,95€ 3,60€
 • Zobna krtačka z ročajem iz bambusa, lepa, gladka, prijetna na dotik.  Na voljo so še: Srednja: dolžina 18,5 cm, število ščetin 1140, narejene iz najlona.   Mehka mini - otroška: dolžina 14 cm, število ščetin 1040, narejene iz najlona, prepojenega z ricinusovim oljem. Ko ..
  Brez DDV: 2,95€ 3,60€
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart