Krtač(k)e

 • Štiri krtačke različnih dolžin in premerov za učinkovito čiščenje vseh vrst kozarcev, steklenic ali vrčev. Krtačke so trpežne, saj so narejene iz jekla, sisala in mehke konice iz bombaža, ki preprečuje praske. Sisal (Agave sisilana) je cvetoča rastlina, ki izvira iz južne Mehike, a jo zdaj gojijo..
  Brez DDV: 8,10€ 9,88€
 • Krtačka je primerna za čiščenje vseh vrest slamic iz nerjavečega jekla. Z njo temeljito, hitro in učinkovito odstranimo vso morebitno nečistočo. Krtačko po uporabi operemo in posušimo.  Dolžina krtačke z držalom je 225 mm, premer krtačke iz najlona 8 mm Krtačke se brez embalaže.  ..
  Brez DDV: 1,31€ 1,60€
 • Krtačka za pomivanje posode je narejena iz FSC certificiranega lesa in metala, ščetine pa so iz agavinih vlaken. Po potrebi lahko krtačko snamete z ročaja in jo zamenjate z novo. Opomba: FSC certifikat odjemalcem izdelkov iz lesa zagotavlja, da je bila v izdelku upoševana celotna nadzorna ve..
  Brez DDV: 3,94€ 4,80€
 • NOVO! Krtačka iz kokosovih vlaken z lesenim ročajem je še ena rešitev za okolju bolj prijazne pripomočke v gospodinjstvu. Ta krtačka ima tudi lesen ročaj, da z njo lažje pomivamo posodo in/ali strgamo zelenjavo. Brez pomivanja loncev, krožnikov, pribora in vsega ostalega, kar potrebujemo v kuhinj..
  Brez DDV: 4,09€ 4,99€
 • Zobna krtačka je za dobro ustno higieno zelo pomembna. Ker jih moramo po priporočilu zobozdravnikov menjati na približno 3 mesece, so postale tudi velik vir plastičnih odpadkov. Krtačke z ročajem iz bambusa, ki se da kompostirati, so boljša alternativa. Bambaw zobna krtačka ima ergonomsko izdelan..
  Brez DDV: 2,95€ 3,60€
 • Zobna krtačka z ročajem iz bambusa, lepa, gladka, prijetna na dotik.  Na voljo so še: Srednja: dolžina 18,5 cm, število ščetin 1140, narejene iz najlona.   Mehka mini - otroška: dolžina 14 cm, število ščetin 1040, narejene iz najlona, prepojenega z ricinusovim oljem. Ko ..
  Brez DDV: 2,95€ 3,60€
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart