Oilright

Odpadna olja v gospodinjstvu predstavljajo veliko breme za okolje, če niso odložena na pravilni način. 

Zakaj pa ne bi vsaj del tega olja ponovno uporabili, se ob tem zabavali, ustvarili lep in dišeč izdelek in razbremenili okolje?

Inovativni kompleti za izdelovanje sveč so najbolj okolju prijazen in zabaven način reciklaže odpadnega olja, ki ga lahko vsak sam opravi kar doma.

Vsebujejo vse potrebno za izdelavo sveče: prašek za izdelavo voska z netoksičnimi dišavami, bombažne stenje, merilno ličko in podrobna navodila. Potrebujete le še odpadno jedilno olje in mikrovalovno pečico oziroma štedilnik. Izdelava sveč je izjemno preprosta ter preverjeno zagotavlja veliko zabave za vso družino, poleg tega pa ščiti naravo.

Za 3 sveče - Izdelava v 3 minutah - za vsak dom - primerno tudi za najmlajše

VARNOST IZDELKOV OILRIGHT

Vsi izdelki OILRIGHT so izdelani po preverjeni in zaščiteni tehnologiji Oil2Wax. Neškodljivost voska, narejenega po tej tehnologiji, potrjujejo certifikati treh neodvisnih laboratorijev.

Uredi po:
Prikaži:
Pogled: Seznam Mreža
 • OIL RIGHT - naredi sam
  Za izdelavo treh 105 gramskih sveč, ki skupaj zaotavljajo 90 ur gorenja. Potrebujete predhodno očiščeno odpadno jedilno olje ali sveže rastlinsko olje ter mikrovalno pečico ali štedilnik. S pomočjo kompleta si boste v zgolj nekaj minutah izdelali okolju prjazne sveče, ki bodo razsvetlile vaš dom ..
  Brez DDV: 6,55€ 7,99€
 • OILRIGHT - obarvaj sam - ciklamna
  Za obarvanje okoli 50. svečk, narejenih iz 100 ml odpadnega olja. Svojo OILRIGHT naredi sam dišečo svečo lahko enostavno obarvate s ciklamno barvo. Uporaba barvila, ki je dokazano neškodljiva zdravju in okolju, je izjemno enostavna, z njim pa boste v svoj dom vnesli barvi..
  Brez DDV: 1,14€ 1,39€
 • OILRIGHT - obarvaj sam - rumena
  Za obarvanje okoli 50. svečk, narejenih iz 100 ml odpadnega olja. Svojo OILRIGHT naredi sam dišečo svečo lahko enostavno obarvate z rumeno barvo. Uporaba barvila, ki je dokazano neškodljiva zdravju in okolju, je izjemno enostavna, z njim pa boste v svoj dom vnesli barvito..
  Brez DDV: 1,14€ 1,39€
 • OILRIGHT - obarvaj sam - sinja
  Za obarvanje okoli 50. svečk, narejenih iz 100 ml odpadnega olja. Svojo OILRIGHT naredi sam dišečo svečo lahko enostavno obarvate s sinjo barvo. Uporaba barvila, ki je dokazano neškodljiva zdravju in okolju, je izjemno enostavna, z njim pa boste v svoj dom vnesli barvitos..
  Brez DDV: 1,14€ 1,39€
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart