Osebna nega

Uredi po:
Prikaži:
Pogled: Seznam Mreža
 • OrganiCup
  Kratek opis Kaj je OrganiCup? OrganiCup je menstrualna skodelica - moderna alternativa tamponom in vložkom. Je bolj zdrava in ekološka ter enostavna za uporabo. Iz česa je narejena? OrganiCup je iz 100% medicinskega silikona. Ne vsebuje lateksa, barvil, strupov ali belil in ustreza v..
  Brez DDV: 20,48€ 24,99€
 • Organsko milo - cimet
  Razkošno naravno milo deluje antiseptično in poživlja s svojim čudovitim vonjem. Primerno je za vse vrste kože, saj vsebuje kakovostna rastlinska olja. Kožo odišavi in napolni kopalnico s praznično aromo. So brez umetnega penilca SLS. Teža: 50 g Nežno dišeče in koži prijazno milo je lahko t..
  Brez DDV: 4,10€ 5,00€
 • Organsko milo - čokolada/mint
  Organsko milo čokolada/mint je izdelano za ljubitelje čokolade in razkošnega razvajanja. Kombinacija arom poprove mete in čokolade deluje na kožo stimulativno. Bogato milo je primerno za vse vrste kože, vključno z občutljivo in izsušeno kožo. So brez umetnega penilca SLS. Teža: 50 g Ne..
  Brez DDV: 4,10€ 5,00€
 • Organsko milo - limonska trava
  Naravno milo z vonjem limonske trave je popolno za nego problematične kože. Neno jo očisti očisti in navlaži. Eterično olje limonske trave sprošča, pomirja in odišavi s svežim vonjem. Milo je primerno za vse vrste kože, še posebej pa ga priporočamo najstnikom s problematično kožo. Vsebuje vr..
  Brez DDV: 4,10€ 5,00€
  Na podlgi 1 ocen.
 • Organsko milo - rožmarin
  Naravno milo vsebuje nežna rastlinska olja, alge in suha zelišča, ki kožo očistijo, zmehčajo in navlažijo. Eterično olje rožmarina s svojo mediteransko aromo deluje poživljajoče. Kakovostne naravne sestavine so primerne za vse vrste kože. Uporabljajo ga lahko otroci in starejši. Milo z rožmarinom ko..
  Brez DDV: 4,10€ 5,00€
 • Organsko milo - vrtnica
  Naravno milo z vonjem vrtnice je popolno za nego problematične kože. Zaradi kakovostne sestave kožo očisti, pomlajuje in zmehča. Čudovita aroma vrtnice odišavi kožo in kopalnico. Priporočamo ga vsem, ki imajo problematično kožo, podvženo aknam. Vsebuje ekološko pridelana rastlinska olja, ki so zelo ..
  Brez DDV: 4,10€ 5,00€
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart