Eterična olja

Uredi po:
Prikaži:
Pogled: Seznam Mreža
 • Eterično olje evkaliptus
  Eterično olje evkaliptusa je na voljo v 10 ml steklenički. Prijetni vonj evkaliptusa je zelo poživljujoč in priljubljen. Kadar smo prehlajeni ali nas napada kašelj radi inhaliramo njegove hlape, saj blaži kašelj, lajša dihanje skozi nos in umirja glavobole. Eterično olje vsebuje evkalyp..
  Brez DDV: 3,12€ 3,80€
 • Eterično olje grenivka
  Eterično olje grenivke je na voljo v 10 ml steklenički. Eterično olje grenivke zaradi svojih lastnosti in svežega, lahkotnega vonja deluje poživljujoče in pomaga pri odpravljanju živčne napetosti, slabega in depresivnega razpoloženja. Ste razdraženi, jezni, pod stresom? Kopel z dodatkom greniv..
  Brez DDV: 4,16€ 5,08€
 • Eterično olje sivka
  Eterično olje sivke je na voljo v 10 ml steklenički. Sivka je nasplošno najbolj priljubljeno eterično olje zaradi svojih učinkovin in prijetnega vonja. Uporabite jo, če vas muči nespečnost ali migrena; kapljica v kopeli  poskrbi za sprostitev telesa in duha; njen vonj pa odganja neza..
  Brez DDV: 3,12€ 3,80€
 • Eterično olje tropska verbena
  Eterično olje tropske verbene (Litsea Cubeba) je na voljo v 10 ml steklenički. Eterično olje se prideluje iz zrelih in posušenih plodov tropske verbene. Njen vonj rahlo spominja na citruse in ga pogosto uporabljajo v proizvodnji parfumov in kozmetike. Uporabite jo, če vas muči prehlad ali vnet..
  Brez DDV: 3,48€ 4,25€
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart