Naravna mila in hidrolati

 • Mila so narejena po hladnem postopku iz oljčnega olja v kombinaciji z različnimi zelišči. Kože ne izsušijo, ampak dodatno negujejo. Ne vsebujejo eteričnih olj, so zelo blaga in primerna za nego občutljive kože. Izdelana so v družinskem podjetju v Sloveniji, ki uporablja le ekološko certificirane ..
  Brez DDV: 6,15€ 7,50€
 • Naravna mila brez embalaže so narejena po hladnem postopku iz oljčnega olja v kombinaciji z različnimi zelišči. Kože ne izsušijo, ampak dodatno negujejo. Ne vsebujejo eteričnih olj, so zelo blaga in primerna za nego občutljive kože. Izdelana so v družinskem podjetju v Sloveniji, ki uporablja le e..
  Brez DDV: 5,70€ 6,95€
 • Naravna mila so izdelana v Sloveniji iz ekološko pridelanih rastlinskih olj in dodatkom eteričnih olj. So brez umetnega penilca SLS. Teža: 50 g Nežno dišeče in koži prijazno milo je lahko tudi lepo darilo. Kombinirajte ga s podstavkom za milo Soap Lift.  Limonska trava za neg..
  Brez DDV: 4,10€ 5,00€
  Na podlgi 1 ocen.
 • Eko naravni repelent na osnovi hidrolata ne skoduje vaši koži, a uspešno odganja insekte. Z njim lahko poškropite tako oblačila kot tudi nepokrite dele telesa. Steklenička (povratna) vsebuje 100 ml tekočine Sestavine izvirajo iz ekološkega kmetijstva. ..
  Brez DDV: 7,38€ 9,00€
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart