Naravna mila in šamponi

 • Mila so narejena po hladnem postopku iz oljčnega olja v kombinaciji z različnimi zelišči. Kože ne izsušijo, ampak dodatno negujejo. Ne vsebujejo eteričnih olj, so zelo blaga in primerna za nego občutljive kože. Izdelana so v družinskem podjetju v Sloveniji, ki uporablja le ekološko certificirane ..
  Brez DDV: 6,15€ 7,50€
 • To so kroglice, ki bodo vaše lase temeljito očistile in jih nahranile. Ko jih boste porabili, lahko stekleni lonček ponovno napolnite z dokupom kroglic ali pa za kaj čisto drugega. Uporabna embalaža je za nas vsaj tako pomembna kot sam produkt! V kozarčku je 10 ročno izdelanih kroglic mila, ..
  Brez DDV: 8,57€ 10,45€
  Na podlgi 1 ocen.
 • Če ste svoj lonček s šamponom za lase že izpraznili, imate možnost, da dokupite samo kroglice, lonček pa ponovno uporabite. Količina: 10 kroglic. ..
  Brez DDV: 6,97€ 8,50€
 • To so kroglice, ki bodo vašo kožo temeljito očistile in jo nahranile. Ko jih boste porabili, lahko stekleni lonček ponovno napolnite z dokupom kroglic ali pa za kaj čisto drugega. Uporabna embalaža je za nas vsaj tako pomembna kot sam produkt! V kozarčku je 10 ročno izdelanih kroglic mila, primer..
  Brez DDV: 6,39€ 7,80€
 • Čudovito nežno milo v obliki poltrdih, ročno izdelanih kroglic. Če je vaš lonček že prazen, imate možnost, da dokupite samo kroglice, lonček pa ponovno uporabite. Količina: 10 kroglic ..
  Brez DDV: 4,51€ 5,50€
 • Naravna mila brez embalaže so narejena po hladnem postopku iz oljčnega olja v kombinaciji z različnimi zelišči. Kože ne izsušijo, ampak dodatno negujejo. Ne vsebujejo eteričnih olj, so zelo blaga in primerna za nego občutljive kože. Izdelana so v družinskem podjetju v Sloveniji, ki uporablja le e..
  Brez DDV: 5,70€ 6,95€
 • Šampon vsebuje kokosovo olje in eko oljni izvleček koprive in breze. Šampon ohranja zdravo lasišče brez prhljaja in preprečuje prekomerno izpadanje las. pH je od 5 do 5,5 kar je idealno za nego kože in las. Šampon je v vračljivi steklenički z dispenzerjem. ..
  Brez DDV: 8,03€ 9,80€
 • Šampon vsebuje eko kokosovo olje in eko oljni izvleček koprive in breze. Šampon ohranja zdravo lasišče brez prhljaja in preprečuje prekomerno izpadanje las. pH je od 5 do 5,5 kar je idealno za nego kože in las. Šampon je v vračljivi steklenički s pokrovčkom na navoj.   ..
  Brez DDV: 16,31€ 19,90€
 • Šampon vsebuje kokosovo olje in eko oljni izvleček sivke in brina. Primeren je za mastno lasišče. Seveda pa ga lahko uporabljate tudi kot tekoče milo ali gel za tuširanje. Deluje blago antiseptično. pH je od 5 do 5,5 kar je idealno za nego kože in las. Šampon je v vračljivi steklenički z di..
  Brez DDV: 8,03€ 9,80€
 • Naravna mila so izdelana v Sloveniji iz ekološko pridelanih rastlinskih olj in dodatkom eteričnih olj. So brez umetnega penilca SLS. Teža: 50 g Nežno dišeče in koži prijazno milo je lahko tudi lepo darilo. Kombinirajte ga s podstavkom za milo Soap Lift.  Limonska trava za neg..
  Brez DDV: 4,10€ 5,00€
  Na podlgi 1 ocen.
 • Eko naravni repelent na osnovi hidrolata ne skoduje vaši koži, a uspešno odganja insekte. Z njim lahko poškropite tako oblačila kot tudi nepokrite dele telesa. Steklenička (povratna) vsebuje 100 ml tekočine Sestavine izvirajo iz ekološkega kmetijstva. ..
  Brez DDV: 7,38€ 9,00€
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart