Naravna mila z vrečko

Naravna mila z vrečko

Znamka: Herba Slovenica
Oznaka izdelka: naravno milo
Dobavljivost:
Na zalogi
Cena: 7,50€ Brez DDV: 6,15€

Možnosti

Opis

Mila so narejena po hladnem postopku iz oljčnega olja v kombinaciji z različnimi zelišči. Kože ne izsušijo, ampak dodatno negujejo. Ne vsebujejo eteričnih olj, so zelo blaga in primerna za nego občutljive kože.

Izdelana so v družinskem podjetju v Sloveniji, ki uporablja le ekološko certificirane surovine. Osnova za večino izdelkov so zelišča, pridelana v lastnem vrtu ali neokrnjeni naravi ter oljčno olje iz slovenske Istre z geografskim poreklom.

Dobra novica tudi za vse vas, ki se trudite kupovati z manj embalaže - ta mila so v lepi, trpežni platneni vrečki, ki jo lahko uporabite za shranjevanje mila ali pa za kup drugih stvari!

Teža: 100 g

Sivkino milo za nego vseh tipov kože. Sestavine: eko oljčno olje, eko sivka, eko kokosovo olje, natrijev hidroksid, voda.

Milo z vrtnicami za suho, zrelo kožo, deluje blago antiseptično. Sestavine: eko oljčno olje, eko dišeče rdeče vrtnice, eko kokosovo olje, natrijev hidroksid, voda.

Ognjičevo milo za nežno in občutljivo kožo. Sestavine: eko oljčno olje, eko ognjič, eko kokosovo olje, natrijev hidroksid, voda.

Kamilično milo z medom za občutljivo kožo. Sestavine: eko oljčno olje, eko kamilica, eko kokosovo olje, natrijev hidroksid, voda, eko med

 

 

Ocene (0)

Napišite ocenoNote: HTML ni preveden!

Slabo            Dobro

Ljudje, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi

© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart