Osebna nega

Na področju osebne nege lahko zelo veliko naredimo za ohranjanje okolja. Zamenjajmo stvari, ki ji uporabimo le enkrat s takšnimi za večkratno uporabo, pri milih in ostalih pripomočkih za osebno higieno pa bodimo pozorni na sestavine in embalažo. 

Uredi po:
Prikaži:
Pogled: Seznam Mreža
 • Naravna mila z vrečko
  Mila so narejena po hladnem postopku iz oljčnega olja v kombinaciji z različnimi zelišči. Kože ne izsušijo, ampak dodatno negujejo. Ne vsebujejo eteričnih olj, so zelo blaga in primerna za nego občutljive kože. Izdelana so v družinskem podjetju v Sloveniji, ki uporablja le ekološko certificirane ..
  Brez DDV: 6,15€ 7,50€
 • Zobna nitka Bambaw - veganska
  Zobna nitka je pomemben del učinkovite zobne higiene. Če imate posluh za probleme okolja in iščete primerne alternative, vam priporočamo trajnejše izdelke v embalaži, ki jo lahko ponovno uporabite. Ko boste nitko porabili, naročite samo vložek za kovinski tulec. Nitka je narejena iz bioplastike (..
  Brez DDV: 6,32€ 7,71€
 • Zobna nitka Bambaw- svilena
  Zobna nitka je zelo pomemben del učinkovite ustne higiene. Za vse tiste, ki pri tem pomislite še na okolje in iščete alternative plastičnim nitkam v plastični embalaži, je rešitev svilena nitka v kovinskem tulcu. Nitka je dola 50 m in lahko po uporabi pristane na kompostu, tulec pa bo lahko z vami z..
  Brez DDV: 7,17€ 8,75€
 • Britvica
  Britvice Astra so narejene iz kakovostnega nerjavečega jekla in se prilegajo različnim tipom brivnikov. Trajajo dolgo časa, kako pogosto pa jih boste morali kljub vsemu zamenjati, je seveda odvisno od pogostosti britja in namena uporabe. Vsekakor pa bodo zdržale dolgo in skupaj z vašim trajnim brivn..
  Brez DDV: 1,02€ 1,24€
 • Brivnik - bambus ročaj
    Brez brivnikov ne gre! Ampak ne plastičnih, ki jih po eni ali dveh uporabah zavržemo. Vračamo se k tradicionalnim, trajnim in kakovostnim brivnikom, ki bodo z vami ostali za vedno. Zamenjate samo britvico. Kako dolgo bo ta trajala je seveda odvisno od pogostosti uporabe.  Dolg ročaj i..
  Brez DDV: 18,20€ 22,20€
 • Brivnik - kovinski ročaj
  NOVO! Kakovostni, trajni brivniki za njega in njo! Plastičnim, ki jih bo uporabi zavržemo, so šteti dnevi in v našo kopalnico nimajo več vstopa! Vračamo se k tradicionalnim, trajnim in kakovostnim brivnikom, ki bodo z vami ostali za vedno. Zamenjate samo britvico. Kako dolgo bo ta trajala je se..
  Brez DDV: 20,25€ 24,70€
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart