Zero waste negovalna kozmetika

123zero so slovenski izdelki za lase in kožo v obliki poltrdih kroglic. Izdelane so iz naravnih sestavin, s spoštovanjem do narave. Vračamo se nazaj k izvorom, stran od kemičnih primesi, parabenov, umetnih dišav in embalaže iz plastike. 

Kroglice so v steklenem kozarčku, ki ga lahko ponovno uporabite za kak drug namen ali pa naslednjič naročite samo kroglice. Enostavno. Čisto. Prijazno do nas in našega okolja.

 • To so kroglice, ki bodo vaše lase temeljito očistile in jih nahranile. Ko jih boste porabili, lahko stekleni lonček ponovno napolnite z dokupom kroglic ali pa za kaj čisto drugega. Uporabna embalaža je za nas vsaj tako pomembna kot sam produkt! V kozarčku je 10 ročno izdelanih kroglic mila, prime..
  Brez DDV: 8,57€ 10,45€
 • Če ste svoj lonček s šamponom za lase že izpraznili, imate možnost, da dokupite samo kroglice, lonček pa ponovno uporabite. Količina: 10 kroglic. ..
  Brez DDV: 6,97€ 8,50€
 • To so kroglice, ki bodo vašo kožo temeljito očistile in jo nahranile. Ko jih boste porabili, lahko stekleni lonček ponovno napolnite z dokupom kroglic ali pa za kaj čisto drugega. Uporabna embalaža je za nas vsaj tako pomembna kot sam produkt! V kozarčku je 10 ročno izdelanih kroglic mila, primer..
  Brez DDV: 6,39€ 7,80€
 • Čudovito nežno milo v obliki poltrdih, ročno izdelanih kroglic. Če je vaš lonček že prazen, imate možnost, da dokupite samo kroglice, lonček pa ponovno uporabite. Količina: 10 kroglic ..
  Brez DDV: 4,51€ 5,50€
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart