Zobne krtačke in nitke

 • Zobna nitka je pomemben del učinkovite zobne higiene. Če imate posluh za probleme okolja in iščete primerne alternative, vam priporočamo trajnejše izdelke v embalaži, ki jo lahko ponovno uporabite. Ko boste nitko porabili, naročite samo vložek za kovinski tulec. Nitka je narejena iz bioplastike (..
  Brez DDV: 6,32€ 7,71€
 • Zobna nitka je zelo pomemben del učinkovite ustne higiene. Za vse tiste, ki pri tem pomislite še na okolje in iščete alternative plastičnim nitkam v plastični embalaži, je rešitev svilena nitka v kovinskem tulcu. Nitka je dola 50 m in lahko po uporabi pristane na kompostu, tulec pa bo lahko z vami z..
  Brez DDV: 7,17€ 8,75€
 • 2 x 50 m svilene zobne nitke, prevlečene s kandelila voskom, s svežim okusom poprove mete. Vstavimo jo v prazen kovinski tulec bambaw.  Za odlično ustno higieno in manj odpadkov!       ..
  Brez DDV: 8,06€ 9,83€
 • 2 x 50 m biorazgradljive (PLA) zobne nitke, prevlečene s kandelila voskom, s svežim okusom poprove mete. Vstavimo jo v prazen kovinski tulec bambaw.  Za odlično ustno higieno in manj odpadkov! Primerno za vegane. ..
  Brez DDV: 6,52€ 7,95€
 • Zobna krtačka je za dobro ustno higieno zelo pomembna. Ker jih moramo po priporočilu zobozdravnikov menjati na približno 3 mesece, so postale tudi velik vir plastičnih odpadkov. Krtačke z ročajem iz bambusa, ki se da kompostirati, so boljša alternativa. Bambaw zobna krtačka ima ergonomsko izdelan..
  Brez DDV: 2,95€ 3,60€
 • Zobna krtačka z ročajem iz bambusa, lepa, gladka, prijetna na dotik.  Na voljo so še: Srednja: dolžina 18,5 cm, število ščetin 1140, narejene iz najlona.   Mehka mini - otroška: dolžina 14 cm, število ščetin 1040, narejene iz najlona, prepojenega z ricinusovim oljem. Ko ..
  Brez DDV: 2,95€ 3,60€
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart