Soap Lift

Soap Lift je odličen pripomoček za vse tiste, ki ste z gelov za tuširanje prešli na okolju bolj prijazna trda mila. Edina neprijetna lastnost teh mil je, da se dolgo sušijo in se zato ponavadi na dnu zmehčajo. Soap Lift omogoča, da odvečna voda odteče, zrak pod milom pa kroži. Zato se milo prej posuši, je bolj obstojno in ne pušča neprijetnih usedlin. Uporabljate ga lahko samostojno ali pa ga položite na posodico za milo.

Soap Lift je narejen iz okolju prijazne bioplastike, narejene na osnovi koruznega škroba. Je brez BPA in ftalatov.

Uredi po:
Prikaži:
Pogled: Seznam Mreža
 • Soap Lift
  Odličen izdelek, ki bo poskrbel, da bo vaše milo uporabno dalj časa, da se ne bo mehčalo in topilo ter puščalo na umivalniku neprijetnih ostankov, ki jih je težko odstraniti. Soap Lift lahko uporabite samostojno ali ga namestite v posodico za milo. Če je prevelik, ga lahko obrežete s škarjami. Ob..
  Brez DDV: 6,52€ 7,95€
  Na podlgi 2 ocen.
 • Soap Lift snežinka
  AKCIJA! 20 % popust. Odličen izdelek, ki bo poskrbel, da bo vaše milo uporabno dalj časa, da se ne bo mehčalo in topilo ter puščalo na umivalniku neprijetnih ostankov, ki jih je težko odstraniti. Soap Lift lahko uporabite samostojno ali ga namestite v posodico za milo. Če je prevelik, ga lahko ob..
  Brez DDV: 7,17€ 8,75€
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart