Food Huggers

NOVO!

V Zelencih se srečujemo ljudje, ki ne mečemo hrane stran ali pa smo vsaj na dobri poti, da nekaj spremenimo. Ali veste, da povprečen Slovenec zavrže letno kar 74 kg hrane! To lahko preprečimo z več ukrepi kot so: premišljeno nakupovanje, načrtovanje jedilnikov, pravilno odmerjene porcije, kreativnost pri pripravi novih jedi iz ostankov hrane in seveda tudi pravilno shranjevanje živil. Pri slednjem se pogosto zgodi, da brez premisleka uporabljamo izdelke, ki sicer živila zaščitijo, a istočasno ustvarimo druge odpadke, saj so različne folije v glavnem namenjene enkratni uporabi.

FOOD HUGGERS vaše sadje in zelenjavo nežno objame in preprečuje, da bi se izsušila! Pokrovčke lahko uporabljate vsak dan neskončno dolgo!

 

Uredi po:
Prikaži:
Pogled: Seznam Mreža
  • Food Huggers
    Simpatični silikonski pokrovčki, s katerimi zaščitimo sadje in zelenjavo, da se ne izsuši. No, pokrovčke seveda lahko uporabimo še za nič koliko drugih stvari, tudi za zapiranje steklenih ali kovinskih posod. A ne bi bilo lepo imeti takele "špajze"?   V kompletu je 5 pokrovčkov razli..
    Brez DDV: 13,12€ 16,00€
    Na podlgi 1 ocen.
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart