Krtač(k)e

Uredi po:
Prikaži:
Pogled: Seznam Mreža
 • Krtačka iz kokosovih vlaken
  NOVO! Krtačka je primerna za čiščenje zelenjave in/ali kot pripomoček za pomovanje posode. Narejena je iz naravnih vlaken in je zato še en trajni in okolju bolj prijazen pripomoček za vaše gospodinjstvo. Krtačka ima tudi obroček, da jo lahko obesite, da se bo hitreje posušila in da vam bo vedno p..
  Brez DDV: 2,30€ 2,80€
 • Krtačka iz kokosovih vlaken z ročajem
  NOVO! Krtačka iz kokosovih vlaken z lesenim ročajem je še ena rešitev za okolju bolj prijazne pripomočke v gospodinjstvu. Ta krtačka ima tudi lesen ročaj, da z njo lažje pomivamo posodo in/ali strgamo zelenjavo. Mere: 24,5 cm ..
  Brez DDV: 3,69€ 4,50€
 • Krtačka za čiščenje slamic
  Krtačka je primerna za čiščenje vseh vrest slamic iz nerjavečega jekla. Z njo temeljito, hitro in učinkovito odstranimo vso morebitno nečistočo. Krtačko po uporabi operemo in posušimo.  Dolžina krtačke z držalom je 225 mm, premer krtačke iz najlona 8 mm Krtačke se brez embalaže.  ..
  Brez DDV: 1,31€ 1,60€
 • Krtačka za pomivanje posode
  Krtačka za pomivanje posode je narejena iz FSC certificiranega lesa in metala, ščetine pa so iz agavinih vlaken. Po potrebi lahko krtačko snamete z ročaja in jo zamenjate z novo. Opomba: FSC certifikat odjemalcem izdelkov iz lesa zagotavlja, da je bila v izdelku upoševana celotna nadzorna ve..
  Brez DDV: 3,94€ 4,80€
 • Nadomestna krtačka
  Nadomestna krtačka za pomivanje posode je narejena iz FSC certificiranega lesa in agavinih vlaken. Premer krtačke je 7 cm. Opomba: FSC certifikat odjemalcem izdelkov iz lesa zagotavlja, da je bila v izdelku upoševana celotna nadzorna veriga, ki sega od gospodarjenja z gozdom do prodajalca. Daje z..
  Brez DDV: 3,12€ 3,80€
 • Zobna krtačka Bambaw
  Zobna krtačka je za dobro ustno higieno zelo pomembna. Ker jih moramo po priporočilu zobozdravnikov menjati na približno 3 mesece, so postale tudi velik vir plastičnih odpadkov. Krtačke z ročajem iz bambusa, ki se da kompostirati, so boljša alternativa. Bambaw zobna krtačka ima ergonomsko izdelan..
  Brez DDV: 2,95€ 3,60€
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart