Šport - Bikezac

 • Bikezac torba za kolo vas bo opogumila, da se boste namesto z avtom odpravili s kolesom tudi po večjih nakupih. Namestite jo na prtljažnik, da vas ne bo ovirala, pa še na izgled je nekaj posebnega. Nadomestila bo kopico vrečk za enkratno uporabo, ki niso samo nadloga za okolje, ampak nas, obeše..
  Brez DDV: 6,48€ 7,90€
 • Bikezac 2.0 je druga generacija okolju prijaznih, varnih, praktičnih in trpežnih nakupovalnih torb. Bikezac torba za kolo vas bo opogumila, da se boste namesto z avtom odpravili s kolesom tudi po večjih nakupih. Namestite jo na prtljažnik, da vas ne bo ovirala, pa še na izgled je nekaj pos..
  Brez DDV: 8,18€ 9,98€
 • Modrozelena torba z oranžnim napisom ima dodatno varnostno funkcijo. Šivi na torbi so narejeni iz materiala, ki odbija svetlobo in zato v temi dodatno opozarjajo druge voznike na cesti. Varnostnih ukrepov ni nikoli preveč! Bikezac torba za kolo vas bo opogumila, da se boste namesto z avtom odpravili..
  Brez DDV: 8,84€ 10,79€
 • Pokrivalo ščiti vašo torbo Bikezac pred dežjem. Narejeno je iz najlona, na voljo je v zeleni in črni barvi. Hitro in preprosto nameščanje. ..
  Brez DDV: 3,81€ 4,65€
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart