Varovanje zasebnosti

Društvo Ekologi brez meja uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil.

Za dostavo blaga potrebujemo vaše ime, priimek, poštni naslov in telefonsko številko za primer reklamacij ali dogovorov o prevzemu. Vaš poštni naslov potrebujemo tudi za namene oglaševanja po elektronski pošti. Vaših podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

V kolikor nam boste posredovali vašo privolitev v neposredno trženje, boste od našega podjetja prejemali naše ponudbe in obvestila. V takšnem primeru bomo zbirali in nadalje obdelovali vaš naslov elektronske pošte, ki ga boste vpisali v elektronski obrazec. Na ta elektronski naslov vam NE bomo posredovali oglasov drugih podjetij. Podatke o vaši elektronski pošti bomo shranjevali, dokler se od storitve obveščanja po e-pošti ne boste odjavili. Od prejemanja e-novic se lahko odjavite kadarkoli, in sicer tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega e-mail naslova, uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.        

© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart