VI ZELENCEM - ZELENCI VAM

Vsi zaposleni plačujemo 0,5 % dohodnine ne da bi pravzaprav vedeli, kaj se s tem denarjem dogaja. Marsikdo sploh ne ve, da lahko sam odloči, komu bo vsaj ta del plačanih davkov namenil. Izbrati je potrebno organizacijo s seznama tistih, ki delujejo v javnem interesu, kar pomeni, da delujejo tudi za vas.

Zakaj pa ne bi izbrali Ekologov brez meja?

Vas nič ne stane, Ekologom brez meja pa omogoča nadaljnje delovanje v prizadevanju za čistejši svet in s tem tudi za vas!

Študenti, upokojenci in nezaposleni ne boste prikrajšani. Študenti in trenutno nezaposleni lahko tudi izpolnite obrazec, saj bo vaša odločitev zabeležena in bo veljala še takrat, ko se boste zaposlili. Upokojenci pa lahko nagovorite zaposlenega prijatelja ali družinskega člana, da izpolni obrazec, vi pa ga pošljete nam (priložite še svoje podatke: ime, priimek, elektronski naslov).

Postopek je zelo preprost - izpolnite OBRAZEC in ga pošljite na naslov: Društvo Ekologi brez meja, Trubarjeva 50, 1000 Ljubljana. Pripišite posebej še svoj elektronski naslov, da vam pošljemo kodo za enkratni 5 % popust za nakup v spletni trgovini. 

Obrazce sprejemamo do konca leta, koda za popust pa tudi velja do 31.12.2017.

Hvala, ker nas podpirate!

© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart