POSEBNA PONUDBA

Uredi po:
Prikaži:
Pogled: Seznam Mreža
 • Bikezac - filc
  Varnost je na prvem mestu! Polne torbe, obešene na krmilo kolesa, nas ovirajo pri poganjanju pedal in nas nemalokrat spravijo iz ravnotežja. Rešitev je Bikezac torba, saj boste lahko tudi večje količine varno pripeljali domov. Narejena je iz prvovrstnega filca in tudi izgled je nekaj poseb..
  Brez DDV: 10,20€ 12,44€ 15,50€
  Na podlgi 1 ocen.
 • Nakit
  Obeske so izdelovali zaposleni podjetja Ricard Pernod v okviru dneva družbene odgovornosti, ki poteka že deveto leto. Letošnja tema je bila krožna transformacija, ki med drugim zaposlene spodbuja k oblikovanju novih načinov uporabe in zmanjševanju odpadkov. Ustvarjanje obeskov iz ostankov stekla iz ..
  Brez DDV: 4,10€ 5,00€
 • Potovanje male plastične vrečke
  Ekologi brez meja se trudimo ozaveščati ljudi o škodljivosti uporabe plastičnih vrečk, istočasno pa ponujamo tudi rešitve. Zato smo z velikim veseljem uvrstili v našo ponudbo poučno zgodbico o mali plastični vrečki, ki jo je izdala založba Epistola, napisala Mojiceja Podgoršek, ilustrirala pa D..
  Brez DDV: 11,78€ 12,90€ 21,70€
 • Soap Lift snežinka
  AKCIJA! 20 % popust. Odličen izdelek, ki bo poskrbel, da bo vaše milo uporabno dalj časa, da se ne bo mehčalo in topilo ter puščalo na umivalniku neprijetnih ostankov, ki jih je težko odstraniti. Soap Lift lahko uporabite samostojno ali ga namestite v posodico za milo. Če je prevelik, ga lahko ob..
  Brez DDV: 5,74€ 7,00€ 8,75€
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart