Vreč(k)e

Recimo NE plastičnim vrečkam! 

Ekologi brez meja smo založili našo trgovino s celo paleto pralnih vrečk za večkratno uporabo. Vsak bo našel nekaj zase, saj so različnih dimenzij in iz različnih materialov. Večina je izdelana iz organsko pridobljenega bombaža in v procesu pravične trgovine.

Nič več nam ne bo treba iz trgovine s kopico plastičnih vrečk, ki služijo svojemu namenu le nekaj minut, kot smeti pa nas dušijo še stoletja! Zdaj gremo po nakupih z lahkimi, lepimi in predvsem trajnimi vrečkami. Po potrebi jih na hitro operemo, posušimo na zraku in že so pripravljene na nov obisk trgovine.

NOVO - Stasher vrečke iz platinum silikona so odporne na temperaturo in druge zunanje vplive in povsem neškodljivo in trajno nadomestilo za plastiko!

Z nakupom izdelkov v naši spletni trgovini neposredno podpirate delovanje Društva Ekologi brez meja. Hvala!

Uredi po:
Prikaži:
Pogled: Seznam Mreža
 • Precejalna vrečka
  POVSEM NOV IZDELEK V ZELENCIH! Precejalna vrečka iz finega tankega bombaža z GOTS certifikatom, je brez belil in aditivov in zato primerna za stik s hrano. Na vrhu se zapre z vrvico. Po uporabi jo lahko operete v stroju z mlačno vodo in posušite na zraku.  Mere: 25,5 cm x 30,5 cm. ..
  Brez DDV: 10,25€ 12,50€
 • Stasher
  Stasher je vrečka oz. posodica za shranjevanje. Je neprodušno zaprta, praktična in enostavna. Ker je narejenega iz čistega platinum silikona, je tudi prijaznejša do okolja in ne škoduje našemu zdravju. Povsem varno in brez težav jo lahko damo v zmrzovalnik, mikrovalovno pečico in pomivalni stroj!..
  Brez DDV: 12,30€ 15,00€
 • Vrečka za malico
  Lepa in praktična vrečka za malico, narejena iz recikliranega bombaža. Vsi šivi so dvojni, zato je trpežna in vam bo služila dolgo časa. Otroci bodo z veseljem v tako lepi vrečki (ki si jo lahko tudi porišejo z barvami za blago) prinesli v šolo svojo malico, odrasli pa v službo ali na izlet. Na v..
  Brez DDV: 7,99€ 9,75€ 13,00€
 • Vrečka za malico - mala
  MINI VREČKA ZA MALO MALICO Naši priljubljeni veliki vrečki za malico smo za družbo pripeljali manjšo sestro. Tudi ta je narejena iz eko bombaža. V njo lahko pospravite malico in jo zaprete z ježkom, da bo varno spravljena. Če boste vrečko namenili otroku, jo lahko ta poriše z barvicami za blago i..
  Brez DDV: 6,09€ 7,43€ 9,90€
 • Vrečka za milo
  VREČKA ZA MILO Mala vrečka za milo je lahko istočasno tudi umivalna brisačka. Na eni strani je mrežasta, da se lahko milo v njej hitreje suši, na drugi pa je tkanje gostejše in je zato tkanina mehka in primerna za umivanje. V vrečko lahko pospravimo tudi majhne koščke ostankov različnih mil in..
  Brez DDV: 8,12€ 9,90€
 • Vrečka za vino
  VREČKE ZA VINO IZ 100 % RECIKLIRANEGA BOMBAŽA Kadar kupujemo vino ali kakšno drugo ustekleničeno pijačo, se pogosto ubadamo s problemom, kako jo varno prinesti domov. Nakupovalne torbe so običajno prevelike, plastične vrečke tudi - a teh tako ali tako ne uporabljamoveč ali ne? Tale vrečka je name..
  Brez DDV: 10,58€ 12,90€
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart