Vreč(k)e

Recimo NE plastičnim vrečkam! 

Ekologi brez meja smo založili našo trgovino s celo paleto pralnih vrečk za večkratno uporabo. Vsak bo našel nekaj zase, saj so različnih dimenzij in iz različnih materialov. Večina je izdelana iz organsko pridobljenega bombaža in v procesu pravične trgovine.

Nič več nam ne bo treba iz trgovine s kopico plastičnih vrečk, ki služijo svojemu namenu le nekaj minut, kot smeti pa nas dušijo še stoletja! Zdaj gremo po nakupih z lahkimi, lepimi in predvsem trajnimi vrečkami. Po potrebi jih na hitro operemo, posušimo na zraku in že so pripravljene na nov obisk trgovine.

V ponudbo smo dodali tudi nakupovalne vrečke iz 100 % bombaža v naravni barvi, ki smo jih potiskali z zanimivimi in simpatičnimi slogani, ki so jih prispevali naši bralci. 

Z nakupom izdelkov v naši spletni trgovini neposredno podpirate delovanje Društva Ekologi brez meja. Hvala!

Uredi po:
Prikaži:
Pogled: Seznam Mreža
 • Vrečka za malico
  Lepa in praktična vrečka za malico, narejena iz recikliranega bombaža. Vsi šivi so dvojni, zato je trpežna in vam bo služila dolgo časa. Otroci bodo z veseljem v tako lepi vrečki (ki si jo lahko tudi porišejo z barvami za blago) prinesli v šolo svojo malico, odrasli pa v službo ali na izlet. Na v..
  Brez DDV: 10,66€ 13,00€
 • Vrečka za malico - mala
  MINI VREČKA ZA MALO MALICO Naši priljubljeni veliki vrečki za malico smo za družbo pripeljali manjšo sestro. Tudi ta je narejena iz eko bombaža. V njo lahko pospravite malico in jo zaprete z ježkom, da bo varno spravljena. Če boste vrečko namenili otroku, jo lahko ta poriše z barvicami za blago i..
  Brez DDV: 8,12€ 9,90€
 • Vrečka za milo
  VREČKA ZA MILO Mala vrečka za milo je lahko istočasno tudi umivalna brisačka. Na eni strani je mrežasta, da se lahko milo v njej hitreje suši, na drugi pa je tkanje gostejše in je zato tkanina mehka in primerna za umivanje. V vrečko lahko pospravimo tudi majhne koščke ostankov različnih mil in..
  Brez DDV: 8,12€ 9,90€
 • Vrečka za vino
  VREČKE ZA VINO IZ 100 % RECIKLIRANEGA BOMBAŽA Kadar kupujemo vino ali kakšno drugo ustekleničeno pijačo, se pogosto ubadamo s problemom, kako jo varno prinesti domov. Nakupovalne torbe so običajno prevelike, plastične vrečke tudi - a teh tako ali tako ne uporabljamoveč ali ne? Tale vrečka je name..
  Brez DDV: 10,58€ 12,90€
 • Vrečka za kruh
  VREČKE ZA KRUH IZ EKOLOŠKO PRIDELANEGA BOMBAŽA Mmm, nič ne diši lepše kot svež kruh! Zato je toliko bolj žalostno, ko ga v trgovinah zavijajo v folije ali papirnate vrečke ali ne? Mi na to ne pristanemo in predlagamo preprosto rešitev: pojdimo kupovat kruh s svojo vrečko iz blaga! Prese..
  Brez DDV: 8,12€ 9,90€
 • Mrežasta nakupovalka - kratek ročaj
  MREŽASTA NAKUPOVALNA TORBA S KRATKIM ROČAJEM Na prvi pogled se zdi majhna, saj jo z lahkoto spravimo v žep ali torbico, a naj vas prvi vtis ne zavede! V to mrežasto torbo lahko spravimo vse, kar smo nakupili na tržnici, pa še v trgovino lahko skočimo in dodamo kruh, steklenico vina in še kaj. Ver..
  Brez DDV: 11,39€ 13,90€
  Na podlgi 1 ocen.
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart