Vrečke za sadje in zelenjavo

Uredi po:
Prikaži:
Pogled: Seznam Mreža
 • Mini vrečka
  Smo kupili malo tega in malo onega in imamo zdaj v torbi celo zmešnjavo? Te male vrečke nam bodo pomagale nakupljeno blago lepo organizirati. V eno vrečko limone, v drugo jabolka, v tretje čebulo ... potem pa vse lepo zložimo v eno veliiiko platneno torbo, jo obesimo čez ramo in gremo domov. Pa nikj..
  Brez DDV: 5,74€ 7,00€
 • Mini, midi, maksi
  Tudi vas jezijo tanke plastične vrečke za sadje in druga živila, ki vam jih ponujajo v trgovinah? Naše vrečke, narejene iz nebeljenega in netretiranega bombaža, so izjemno lahke in priročne. Zapirajo se z vrvico na poteg, zato se vsebina ne bo stresala vsepovsod. Pojdite z njimi v vašo najljubšo trg..
  Brez DDV: 17,21€ 21,00€
 • Pralna vrečka za živila z zadrgo
  Ta bombažna vrečka se zapira z zadrgo, zato ne bo iz nje ušlo niti najmanjše zrno. Primerna je predvsem za nakup blaga v razsutem stanju - oreščke, fižol, kavo,čaj, riž in podobno. Doma jih preprosto pretresete v za to namenjeno posodo ali pa jih pustite v vrečki. Tako kot pralne vrečke..
  Brez DDV: 5,13€ 6,25€
 • Pralne vrečke za živila z zadrgo-komplet
  Te bombažne vrečke se zapirajo z zadrgo, zato ne bo iz njih ušlo niti najmanjše zrno. Primerne so predvsem za nakup blaga v razsutem stanju - oreščke, fižol, kavo,čaj, riž in podobno. Doma jih preprosto pretresete v za to namenjeno posodo ali pa jih pustite v vrečki. Tako kot pralne vrečke z..
  Brez DDV: 9,84€ 12,00€
 • Velika vrečka za sadje in zelenjavo
  Ko se odpravite po nakupih na tržnici ali v trgovini, vzemite s seboj vrečke iz bombaža in recite NE ponujenim plastičnim vrečkam. Napolnite jih s sadjem in zelenjavo, doma nakupljena živila prestavite v hladilnik ali shrambo, vrečke pa zložite in pospravite v torbo, da vam bodo vedno pri roki...
  Brez DDV: 5,08€ 6,20€
 • Zelenci - komplet
  Z veseljem in ponosom predstavljamo pralne vrečke za sadje in zelenjavo, ki so narejene v Sloveniji po zamisli in predlogih Društva Ekologov brez meja. V kompletu sta dve večji vrečki in ena manjša, ki zadostujejo za običajne dnevne nakupe. Vanje lahko spravite vse vrste zelenjave in sadja, zaprete ..
  Brez DDV: 9,75€ 11,90€
  Na podlgi 6 ocen.
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart