Mreže in torbe

Uredi po:
Prikaži:
Pogled: Seznam Mreža
 • Mrežasta nakupovalka - kratek ročaj
  MREŽASTA NAKUPOVALNA TORBA S KRATKIM ROČAJEM Na prvi pogled se zdi majhna, saj jo z lahkoto spravimo v žep ali torbico, a naj vas prvi vtis ne zavede! V to mrežasto torbo lahko spravimo vse, kar smo nakupili na tržnici, pa še v trgovino lahko skočimo in dodamo kruh, steklenico vina in še kaj. Ver..
  Brez DDV: 11,39€ 13,90€
  Na podlgi 1 ocen.
 • Mrežasta nakupovalka - dolg ročaj
  MREŽASTA NAKUPOVALNA TORBA Z DOLGIM ROČAJEM Na prvi pogled se zdi majhna, saj jo z lahkoto spravimo v žep ali torbico, a naj vas prvi vtis ne zavede! V to mrežasto torbo lahko spravimo vse, kar smo nakupili na tržnici, pa še v trgovino lahko skočimo in dodamo kruh, steklenico vina in še kaj. Verj..
  Brez DDV: 11,39€ 13,90€
 • Mreža-Tierra-dolg ročaj
  Lahke, pralne in trajne nakupovalne mreže iz eko bombaža. Velikost: cca 40 cm x 40 cm. Nosilnost: do 10 kg Barve: malina, robida, limeta, modrozelena, črna, naravna Izdelki so narejeni iz eko bombaža, ki se prideluje v skladu z jasno določenimi pravili - brez uporabljenih pesticidov..
  Brez DDV: 8,19€ 9,99€
  Na podlgi 1 ocen.
 • Mreža-Tierra-kratek ročaj
  Lahke, pralne in trajne nakupovalne mreže iz eko bombaža. Velikost: cca 40 cm x 40 cm. Nosilnost: do 10 kg Barve: mandarina, robida, limeta, modrozelena, črna Izdelki so narejeni iz eko bombaža, ki se prideluje v skladu z jasno določenimi pravili - brez uporabljenih pesticidov, inse..
  Brez DDV: 8,19€ 9,99€
 • Vrečka - Ne meč'mo hrane stran
  Se tudi pri vas doma večkrat znajdejo tragični junaki filma ”Vzemi še enega”? Scenarij, ki ga predobro poznamo, je namreč odgovoren za kar 48 % zavržene hrane s strani slovenskih gospodinjstev. Ekologi brez meja pravimo temu dovolj, zato z akcijo Ne meč’mo hrane stran! vsakogar od nas – ne le trg..
  Brez DDV: 4,10€ 5,00€ 7,00€
 • Westford Mill - mala nakupovalna torba iz jute
  Mala nakupovalna torba iz jute je praktična in trpežna. Juta je zelo močna in rahlo groba na otip. Narejena je iz vlaken jutovca, rastline, ki uspeva v vlažnih tropskih predelih. Mere 30 x 30 x 19 cm     ..
  Brez DDV: 4,91€ 5,99€
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart