Kompleti

Uredi po:
Prikaži:
Pogled: Seznam Mreža
 • Zero Waste komplet 3
  Ste se odločili, da plastične vrečke nimajo več vstopa v vaš dom? Tale komplet 3 bombažnih vrečk in njegova različica s 5 vrečkami sta "ZW prva pomoč " za vse začetnike. Imate prijatelje in družinske člane, ki se še kar utapljajo v plastičnih vrečkah, pa bi jim radi dali namig, da se da tudi dr..
  Brez DDV: 11,47€ 13,99€
 • Zero Waste komplet 5
  Ste se odločili, da plastične vrečke nimajo več vstopa v vaš dom? Tale komplet 5 bombažnih vrečk in različica s tremi vrečkami je "ZW prva pomoč " za vse začetnike. Imate prijatelje in družinske člane, ki se še kar utapljajo v plastičnih vrečkah, pa bi jim radi dali namig, da se da tudi drugače..
  Brez DDV: 22,12€ 26,99€
  Na podlgi 1 ocen.
 • Zelenci - komplet
  Z veseljem in ponosom predstavljamo pralne vrečke za sadje in zelenjavo, ki so narejene v Sloveniji po zamisli in predlogih Društva Ekologov brez meja. V kompletu sta dve večji vrečki in ena manjša, ki zadostujejo za običajne dnevne nakupe. Vanje lahko spravite vse vrste zelenjave in sadja, zaprete ..
  Brez DDV: 9,75€ 11,90€
  Na podlgi 7 ocen.
 • Pralne vrečke za živila z zadrgo-komplet
  Te bombažne vrečke se zapirajo z zadrgo, zato ne bo iz njih ušlo niti najmanjše zrno. Primerne so predvsem za nakup blaga v razsutem stanju - oreščke, fižol, kavo,čaj, riž in podobno. Doma jih preprosto pretresete v za to namenjeno posodo ali pa jih pustite v vrečki. Tako kot pralne vrečke z..
  Brez DDV: 9,84€ 12,00€
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart