DOM

Na virtualni polici "DOM" boste našli izdeke za dom - od bombažnih krp, s katerimi boste svoj dom očistili, do eteričnih olj, s katerimi boste poskrbeli za prijeten vonj in dobro počutje. 

Vsi izdelki v Zelencih so lahko tudi praktično, lepo in izvirno darilo za vse prijatelje in znance, ki že skrbijo za okolje (pa tudi za tiste druge, ki jih s takšnim darilom posredno malce spodbodemo). Če se sami ne morete odločiti, kaj bi izbrali, lahko obdarovancu namenite Darilni bon. Tako si bo lahko izbral tisti izdelek, ki ga potrebuje in ga bo tudi uporabljal.

Na voljo so v vrednosti 10, 30 in 50 Evrov.

Bon je poslan v elektronski obliki, kupec si ga lahko sam po želji natisne.

Plačilo je možno samo po predračunu.

Uredi po:
Prikaži:
Pogled: Seznam Mreža
 • Pikoti - AKCIJA
  PIKOTI V AKCIJI  Ostal je samo še en komplet prtičkov - znižana cena! Pikoti so simpatični mali prtički, na eni strani pikasti, na drugi pa nobel enobarvni z vzorcem vrtnic. Nadomestili bodo papirnate prtičke, ki jih navadno  po uporabi zavržemo. Obiskovalci Zelencev pa takšnih stvar..
  Brez DDV: 8,00€ 9,76€ 14,64€
 • Blu Micro Sani 803
  Blue Micro Sani Deo 803 je mikrobiološki nevtralizator neprijetnih vonjav s čistilnimi lastnostmi. Čistilo uspešno zatira neprijeten vonj po urinu. Ob redni vsakodnevni uporabi popolnoma odstrani neprijetne vonjave in daje prostoru svežino. Površino očisti in osveži. Učinkovito je tudi pri upor..
  Brez DDV: 10,40€ 12,69€
 • Blu Micro Universal 841
  Blue Micro Universal 841 je univerzalni razmaščevalec, ki popolnoma razmasti vse vodoodporne površine in odstrani vse vrste umazanije. Maščoba, olje, nikotin, prstni odtisi in podobno bodo odstranjeni s pomočjo površinsko aktivnih snovi, ki so podprte z različnimi neškodljivimi mikroorganizmi. ..
  Brez DDV: 10,40€ 12,69€
 • Čistilna krpa - mala
  Velikost:  38 x 38 cm Izredno vpojna tkanina nadomešča nerazgradljive sintetične krpe iz mikrovlaken. Čistilne krpe iz mešanice bambusa in eko bombaža so primerne za uporabo v kuhinji in kopalnici, čiščenje oken, pohištva, brisanje prahu, sušenja hišnih ljubljenčkov, poliranje avtomobila ..
  Brez DDV: 4,91€ 5,99€
 • Čistilna krpa - srednja
  Velikost:  47 x 47 cm Izredno vpojna tkanina nadomešča nerazgradljive sintetične krpe iz mikrovlaken. Čistilne krpe iz mešanice bambusa in eko bombaža so primerne za uporabo v kuhinji in kopalnici, čiščenje oken, pohištva, brisanje prahu, sušenja hišnih ljubljenčkov, poliranje avtomo..
  Brez DDV: 5,73€ 6,99€
 • Čistilne krpe - komplet 3
  Komplet vsebuje: 1x srednja 47 x 47 cm 2x mala 38 x 38 cm Izredno vpojna tkanina nadomešča nerazgradljive sintetične krpe iz mikrovlaken. Čistilne krpe iz mešanice bambusa in eko bombaža so primerne za uporabo v kuhinji in kopalnici, čiščenje oken, pohištva, brisanje prahu, sušenja hišni..
  Brez DDV: 13,11€ 15,99€
  Na podlgi 1 ocen.
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart