Ekologi brez meja

Pogled: Seznam / Mreža
Uredi po:
Prikaži:
 • Hvalnice
  Knjiga Hvalnice, avtorice Ivane Žigon, je zbirka drobnih utrinkov iz narave. Brez besed, le minimalistične podobe, ki zbujajo pozitivna čustva in prebujajo v človeku bitje drobnega otroškega srca. Tistega nepokvarjenega, prvinskega in neobremenjenega z velikimi tegobami modernega sveta.   ..
  22,00€
  Brez DDV: 20,95€
 • Mateja Gomboc - Matic in Meta za ohranitev planeta
  NOVA knjiga, ki je nastala v sodelovanju z Društvom Ekologi brez meja. 2 ekofrajerja, 15 zgodbic, 15 izredno pomembnih ekoloških problemov, številni praktični nasveti za ohranitev našega planeta. Pogosto se nam zdi, da smo posamezniki nemočni. Da s svojimi odločitvami in vedenjem ne moremo vpl..
  19,90€
  Brez DDV: 18,95€
 • Moja torba
  Unikatna nakupovalna torba. Močna, velika, trpežna, pralna in zložljiva. Še kak pridevnik bi ji lahko dodelili, ampak naj bo dovolj. Torba je narejena iiz dveh plasti kakovostnega bombaža. Vzorca na zunanji in notranji strani se razlikujeta. Povsem preprosto jo je zložiti do velikosti, ki jo brez te..
  10,00€
  Brez DDV: 8,20€
 • Palčka za čiščenje ušes
  Ena palčka Last Swab bo nadomestila stotine klasičnih palčk za enkratno uporabo. Spremenite svoje nakupovalne navade. Last Swab kupite enkrat, nakup bombažnih palčk pa lahko za vedno prečrtate s svojega nakupovalnega listka. Povsem enostavno. Last Swab je enostaven za čiščenje in pospravljen v pr..
  9,20€
  Brez DDV: 7,54€
 • RECI: džins DESIGN
  Priročnik za ponovno uporaba džinsa - ideje in kroji slovenskih oblikovalk za vse zagrete ljubitelje življenja brez odpadkov. V septembru 2017 je v okviru festivala RECI:DESIGN, podobe recikliranja izšel priročnik RECI: džins DESIGN, ki predstavlja deset džins izdelkov slovenskih o..
  17,90€
  Brez DDV: 17,05€
 • Zelenci - komplet
  Z veseljem in ponosom predstavljamo pralne vrečke za sadje in zelenjavo, ki so narejene v Sloveniji po zamisli in predlogih Društva Ekologov brez meja. V kompletu sta dve večji vrečki in ena manjša, ki zadostujejo za običajne dnevne nakupe. Vanje lahko spravite vse vrste zelenjave in sadja, zaprete ..
  11,90€
  Brez DDV: 9,75€
  Na podlagi 7 ocen.
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart