Ekologi brez meja

Pogled: Seznam / Mreža
Uredi po:
Prikaži:
 • Hvalnice
  Knjiga Hvalnice, avtorice Ivane Žigon, je zbirka drobnih utrinkov iz narave. Brez besed, le minimalistične podobe, ki zbujajo pozitivna čustva in prebujajo v človeku bitje drobnega otroškega srca. Tistega nepokvarjenega, prvinskega in neobremenjenega z velikimi tegobami modernega sveta.   ..
  22,00€
  Brez DDV: 20,95€
 • Mateja Gomboc - Matic in Meta za ohranitev planeta
  NOVA knjiga, ki je nastala v sodelovanju z Društvom Ekologi brez meja. 2 ekofrajerja, 15 zgodbic, 15 izredno pomembnih ekoloških problemov, številni praktični nasveti za ohranitev našega planeta. Pogosto se nam zdi, da smo posamezniki nemočni. Da s svojimi odločitvami in vedenjem ne moremo vpl..
  19,90€
  Brez DDV: 18,95€
 • RECI: džins DESIGN
  Priročnik za ponovno uporaba džinsa - ideje in kroji slovenskih oblikovalk za vse zagrete ljubitelje življenja brez odpadkov. V septembru 2017 je v okviru festivala RECI:DESIGN, podobe recikliranja izšel priročnik RECI: džins DESIGN, ki predstavlja deset džins izdelkov slovenskih o..
  17,90€
  Brez DDV: 17,05€
 • Trubarjeva
  Ekologi brez meja in Zelenci smo doma na prelepi Trubarjevi ulici. Na njej boste na vsakem koraku prijetno presenečeni zaradi raznolike ponudbe in prijaznih ljudi, ki jim je Trubarjeva zlezla pod kožo. Zato je povsem pričakovano, da se je knjiga Trubarjeva znašla tudi na naših virtualnih pol..
  25,00€
  Brez DDV: 23,81€
 • Zelenci - komplet
  Z veseljem in ponosom predstavljamo pralne vrečke za sadje in zelenjavo, ki so narejene v Sloveniji po zamisli in predlogih Društva Ekologov brez meja. V kompletu sta dve večji vrečki in ena manjša, ki zadostujejo za običajne dnevne nakupe. Vanje lahko spravite vse vrste zelenjave in sadja, zaprete ..
  11,90€
  Brez DDV: 9,75€
  Na podlagi 7 ocen.
 • Pralna vrečka za živila z zadrgo
  Ta bombažna vrečka se zapira z zadrgo, zato ne bo iz nje ušlo niti najmanjše zrno. Primerna je predvsem za nakup blaga v razsutem stanju - oreščke, fižol, kavo,čaj, riž in podobno. Doma jih preprosto pretresete v za to namenjeno posodo ali pa jih pustite v vrečki. Tako kot pralne vrečke..
  6,25€
  Brez DDV: 5,13€
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart