Ekologi brez meja

Pogled: Seznam / Mreža
Uredi po:
Prikaži:
 • Hvalnice
  Knjiga Hvalnice, avtorice Ivane Žigon, je zbirka drobnih utrinkov iz narave. Brez besed, le minimalistične podobe, ki zbujajo pozitivna čustva in prebujajo v človeku bitje drobnega otroškega srca. Tistega nepokvarjenega, prvinskega in neobremenjenega z velikimi tegobami modernega sveta.   ..
  22,00€
  Brez DDV: 20,95€
 • Majica Š
  Švicam za čisto okolje! Majica iz bombaža v beli barvi z motivom črke, ki je sestavni del napisa ŠE ZADNJIČ.  Vseslovenska akcija Očistimo Slovenijo 2018 združuje vse kraje in vse generacije prebivalcev. 15.septembra se bo čiščenje zaključilo, majica pa nam bo ostala v spomin in opomin, d..
  13,00€
  Brez DDV: 10,66€
 • Majica Š - otroška
  Švicam za čisto okolje! Majica iz bombaža v beli barvi z motivom črke, ki je sestavni del napisa ŠE ZADNJIČ.  Vseslovenska akcija Očistimo Slovenijo 2018 združuje vse kraje in vse generacije prebivalcev. Tudi otroci so pomemben del in svojo pripadnost prizdevanjem za čistejše okolje lahko..
  11,50€
  Brez DDV: 9,43€
 • Mateja Gomboc - Matic in Meta za ohranitev planeta
  NOVA knjiga, ki je nastala v sodelovanju z Društvom Ekologi brez meja. 2 ekofrajerja, 15 zgodbic, 15 izredno pomembnih ekoloških problemov, številni praktični nasveti za ohranitev našega planeta. Pogosto se nam zdi, da smo posamezniki nemočni. Da s svojimi odločitvami in vedenjem ne moremo vpl..
  19,90€
  Brez DDV: 18,95€
 • RECI: džins DESIGN
  Priročnik za ponovno uporaba džinsa - ideje in kroji slovenskih oblikovalk za vse zagrete ljubitelje življenja brez odpadkov. V septembru 2017 je v okviru festivala RECI:DESIGN, podobe recikliranja izšel priročnik RECI: džins DESIGN, ki predstavlja deset džins izdelkov slovenskih o..
  17,90€
  Brez DDV: 17,05€
 • Vrečka - Ne meč'mo hrane stran
  Se tudi pri vas doma večkrat znajdejo tragični junaki filma ”Vzemi še enega”? Scenarij, ki ga predobro poznamo, je namreč odgovoren za kar 48 % zavržene hrane s strani slovenskih gospodinjstev. Ekologi brez meja pravimo temu dovolj, zato z akcijo Ne meč’mo hrane stran! vsakogar od nas – ne le trg..
  5,00€ 7,00€
  Brez DDV: 4,10€
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart