OILRIGHT

Pogled: Seznam / Mreža
Uredi po:
Prikaži:
 • OIL RIGHT - naredi sam
  Za izdelavo treh 105 gramskih sveč, ki skupaj zaotavljajo 90 ur gorenja. Potrebujete predhodno očiščeno odpadno jedilno olje ali sveže rastlinsko olje ter mikrovalno pečico ali štedilnik. S pomočjo kompleta si boste v zgolj nekaj minutah izdelali okolju prjazne sveče, ki bodo razsvetlile vaš dom ..
  7,99€
  Brez DDV: 6,55€
 • OILRIGHT - obarvaj sam - ciklamna
  Za obarvanje okoli 50. svečk, narejenih iz 100 ml odpadnega olja. Svojo OILRIGHT naredi sam dišečo svečo lahko enostavno obarvate s ciklamno barvo. Uporaba barvila, ki je dokazano neškodljiva zdravju in okolju, je izjemno enostavna, z njim pa boste v svoj dom vnesli barvi..
  1,39€
  Brez DDV: 1,14€
 • OILRIGHT - obarvaj sam - rumena
  Za obarvanje okoli 50. svečk, narejenih iz 100 ml odpadnega olja. Svojo OILRIGHT naredi sam dišečo svečo lahko enostavno obarvate z rumeno barvo. Uporaba barvila, ki je dokazano neškodljiva zdravju in okolju, je izjemno enostavna, z njim pa boste v svoj dom vnesli barvito..
  1,39€
  Brez DDV: 1,14€
 • OILRIGHT - obarvaj sam - sinja
  Za obarvanje okoli 50. svečk, narejenih iz 100 ml odpadnega olja. Svojo OILRIGHT naredi sam dišečo svečo lahko enostavno obarvate s sinjo barvo. Uporaba barvila, ki je dokazano neškodljiva zdravju in okolju, je izjemno enostavna, z njim pa boste v svoj dom vnesli barvitos..
  1,39€
  Brez DDV: 1,14€
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart