Makom

Pogled: Seznam / Mreža
Uredi po:
Prikaži:
 • Blu Micro Sani 803
  Blue Micro Sani Deo 803 je mikrobiološki nevtralizator neprijetnih vonjav s čistilnimi lastnostmi. Čistilo uspešno zatira neprijeten vonj po urinu. Ob redni vsakodnevni uporabi popolnoma odstrani neprijetne vonjave in daje prostoru svežino. Površino očisti in osveži. Učinkovito je tudi pri upor..
  12,69€
  Brez DDV: 10,40€
  Na podlagi 2 ocen.
 • Blu Micro Universal 841
  Blue Micro Universal 841 je univerzalni razmaščevalec, ki popolnoma razmasti vse vodoodporne površine in odstrani vse vrste umazanije. Maščoba, olje, nikotin, prstni odtisi in podobno bodo odstranjeni s pomočjo površinsko aktivnih snovi, ki so podprte z različnimi neškodljivimi mikroorganizmi. ..
  12,69€
  Brez DDV: 10,40€
  Na podlagi 1 ocen.
 • Plastenka z razpršilko Blu Micro Universal
  Prazna plastenka za večkratno uporabo je narejena iz PE materiala, ki ga je možno 100 % reciklirati.  Embalaža: 750 mL  Če imate doma prazno plastenko z razpršilko, jo lahko ponovno uporabite. Seveda jo morate prej temeljito očistiti, sicer čistilo Blu ne bo delovalo. Ob nakupu čisti..
  3,53€
  Brez DDV: 2,89€
 • Plastenka z razpršilko Micro Sani Deo
  Prazna plastenka z razpršilko za večkratno uporabo iz PE materiala, ki ga je možno 100% reciklirati.  Embalaža 750 ml. Če imate doma prazno plastenko z razpršilko, jo lahko ponovno uporabite. Seveda jo morate prej temeljito očistiti, sicer čistilo Blu ne bo delovalo. Ob nakupu čistila pa ..
  3,53€
  Brez DDV: 2,89€
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart