Aroma Herbal

Pogled: Seznam / Mreža
Uredi po:
Prikaži:
 • Organsko milo - limonska trava
  Naravno milo z vonjem limonske trave je popolno za nego problematične kože. Nežno jo očisti očisti in navlaži. Eterično olje limonske trave sprošča, pomirja in odišavi s svežim vonjem. Milo je primerno za vse vrste kože, še posebej pa ga priporočamo najstnikom s problematično kožo. Vsebuje v..
  4,00€ 5,00€
  Brez DDV: 3,28€
  Na podlagi 1 ocen.
 • Organsko milo - mak
  Naravno milo vsebuje kakovostne, ekološko pridelane sestavine in makova semena, ki delujejo kot rahel piling za kožo. Primerno je za vse vrste kože. Zaradi kombinacije treh vrhunskih eteričnih olj (benzoin, melisa in piment) je idealno za ljudi, ki bi se radi sprostili po dolgem, napornem dnevu. ..
  4,00€ 5,00€
  Brez DDV: 3,28€
 • Organsko milo - rožmarin
  Naravno milo vsebuje nežna rastlinska olja, alge in suha zelišča, ki kožo očistijo, zmehčajo in navlažijo. Eterično olje rožmarina s svojo mediteransko aromo deluje poživljajoče. Kakovostne naravne sestavine so primerne za vse vrste kože. Uporabljajo ga lahko otroci in starejši. Milo z rožmarinom ko..
  4,00€ 5,00€
  Brez DDV: 3,28€
 • Organsko milo - spearmint
  Naravno milo Spearmint z rahlim hladilnim učinkom nudi pravo osvežitev za vroče poletne dni. Zelo pa ga bodo veseli tudi športniki po vadbi. Zaradi nežnih olj rastlinskih olj je primeren tudi za nego suhe in zrele kože. Milo Spearmint kožo lepo očisti in navlaži. Odišavi jo s svežo aromo zelene m..
  4,00€ 5,00€
  Brez DDV: 3,28€
 • Organsko milo - vrtnica
  Naravno milo z vonjem vrtnice je popolno za nego problematične kože. Zaradi kakovostne sestave kožo očisti, pomlajuje in zmehča. Čudovita aroma vrtnice odišavi kožo in kopalnico. Priporočamo ga vsem, ki imajo problematično kožo, podvženo aknam. Vsebuje ekološko pridelana rastlinska olja, ki so zelo ..
  4,00€ 5,00€
  Brez DDV: 3,28€
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart