Casa Organica

Pogled: Seznam / Mreža
Uredi po:
Prikaži:
 • Zero Waste komplet 3
  Ste se odločili, da plastične vrečke nimajo več vstopa v vaš dom? Tale komplet 3 bombažnih vrečk je "ZW prva pomoč " za vse začetnike. Imate prijatelje in družinske člane, ki se še kar utapljajo v plastičnih vrečkah, pa bi jim radi dali namig, da se da tudi drugače? Potem so ti kompleti lepo da..
  13,99€
  Brez DDV: 11,47€
 • Krtačka iz kokosovih vlaken
  NOVO! Krtačka je primerna za čiščenje zelenjave in/ali kot pripomoček za pomovanje posode. Narejena je iz naravnih vlaken in je zato še en trajni in okolju bolj prijazen pripomoček za vaše gospodinjstvo. Krtačka ima tudi obroček, da jo lahko obesite, da se bo hitreje posušila in da vam bo vedno p..
  2,80€
  Brez DDV: 2,30€
 • Krtačka iz kokosovih vlaken z ročajem
  NOVO! Krtačka iz kokosovih vlaken z lesenim ročajem je še ena rešitev za okolju bolj prijazne pripomočke v gospodinjstvu. Ta krtačka ima tudi lesen ročaj, da z njo lažje pomivamo posodo in/ali strgamo zelenjavo. Mere: 24,5 cm ..
  4,50€
  Brez DDV: 3,69€
 • Krtačka za pomivanje posode
  Krtačka za pomivanje posode je narejena iz FSC certificiranega lesa in metala, ščetine pa so iz agavinih vlaken. Po potrebi lahko krtačko snamete z ročaja in jo zamenjate z novo. Opomba: FSC certifikat odjemalcem izdelkov iz lesa zagotavlja, da je bila v izdelku upoševana celotna nadzorna ve..
  4,80€
  Brez DDV: 3,94€
 • Nadomestna krtačka
  Nadomestna krtačka za pomivanje posode je narejena iz FSC certificiranega lesa in agavinih vlaken. Premer krtačke je 7 cm. Opomba: FSC certifikat odjemalcem izdelkov iz lesa zagotavlja, da je bila v izdelku upoševana celotna nadzorna veriga, ki sega od gospodarjenja z gozdom do prodajalca. Daje z..
  3,80€
  Brez DDV: 3,12€
 • Pralni filter za kavo
  Pralni filter iz bombaža uspešno nadomesti filtre za enkratno uporabo.  Pred prvo uporabo filter operite in posušite. Filter vstavite v aparat in dodajte kavo. Po uporabi kavo odložite v biološke odpadke ali na kompost, bombažni filter pa sperite pod vodo. Priporočamo, da ga po nekajkratni u..
  2,30€
  Brez DDV: 1,89€
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart