Komplet pralnih blazinic

Komplet pralnih blazinic

Znamka: bambaw
Oznaka izdelka: Blazinice za makeup
Dobavljivost:
Na zalogi
Cena: 16,20€ Brez DDV: 13,28€
Opis

Se strinjate z nami, da je bombaž preveč dragocena surovina, da bi jo metali stran po enkratni uporabi? Ste kdaj preračunali, koliko običajnih vatk vržete stran v enem mesecu, letu...? In ne pozabimo, da so vatke običajno zapakirane v plastiko!

Prava alternativa so pralne blazinice. Lepe in mehke. Za vas smo pripravili komplet 16 blazinic in ker ni vseh ličil enako lahko odstraniti, je med njimi nekaj zelo mehkih in nekaj malo bolj grobih.  Po uporabi jih lahko skupaj s priloženo bombažno vrečko date v pralni stroj in operete na 40 do 60° C. Priporočamo pranje z nežnimi detergenti in brez mehčalcev.

OEKO-TEX standard 100

CO2 nevtralni transport

Kartonska škatlica vsebuje

12 žametnih blazinic (60 % bambus, 20 % bombaž, 20 % poliester), premer 7,5 cm

4 blazinice iz frotirja (80 % bambus, 20 % bombaž), premer 7,5 cm

1 mrežasta bombažna vrečka, mere 15 cm x 18 cm

1 digitalna navodila (QR koda)

NEGA in UPORABA

priporočamo, da blazinice pred prvo uporabo operete

pranje v pralnem stroju na 40 do 60° C

sušenje na zraku ali v sušilcu, ne likajte

ročno pranje - če jih niste uporabljali za odstranjevanje pudra ali maskare, jih lahko operete z nežnim milom in jih uporabite večkrat, preden jih date v pralni stroj za bolj temeljito čiščenje

če je blazinica polna madežev maskare ali pudra - brez panike! Namočite blazince za eno uro ali več v vodo z limono in kisom, potem pa operite v pralnem stroju. Če bo kakšen madež le ostal, blazinica res ne bo več tako lepa, bo pa še vedno uporabna!

Mehke blazinice lahko uporabljate suhe, še lažje pa boste odstranjevali ličila, če so vlažne. Na vlažno blazinico nakapajte olje ali odstranjevalec ličil in obrišite obraz. Te blazinice lahko uporabljate tudi za nanašanje ličil.

Grobe blazinice vedno navlažite in z nežnimi gibi odstranite ličila. Te blazinice priporočamo tudi za piling obraza nekajkrat tedensko. Po pilingu ne pozabite navlažiti kože z vlažilno kremo.

 

 

 

 

Ocene (0)

Napišite ocenoNote: HTML ni preveden!

Slabo            Dobro

Ljudje, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi

© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart