Posebna ponudba

Pogled: Seznam / Mreža
Uredi po:
Prikaži:
 • Mrežasta nakupovalka - dolg ročaj
  MREŽASTA NAKUPOVALNA TORBA Z DOLGIM ROČAJEM  Na prvi pogled se zdi majhna, saj jo z lahkoto spravimo v žep ali torbico, a naj vas prvi vtis ne zavede! V  mrežo lahko spravimo vse, kar smo nakupili na tržnici, pa še v trgovino lahko skočimo in dodamo kruh, steklenico vina in še kaj. Verj..
  12,55€13,90€ Brez DDV: 10,29€
 • PAKET: Pokrovi
  Doma imamo ponavadi precej posod brez pokrovov in zato uporabljamo plastične ali alu folije, da pokrijemo in zaščitimo ostanke hrane. Stekleni pokrovi, ki se z lahkoto očistijo, so idealna, zdravju in okolju prijazna rešitev. So trajni in zelo praktični, saj lahko takoj vidimo, katero živilo je shra..
  59,98€74,68€ Brez DDV: 49,16€
  Na podlagi 1 ocen.
 • Paket: Shranjevanje hrane
  Pravilno shranjevanje kuhane ali sveže hrane je lahko preprosto in varno brez nepotrebnih odpadkov. Pripravili smo paket odličnih trajnih izdelkov, ki nadomeščajo plastične posodice in različne folije za enkratno uporabo. Vejibag je idealna za vse vrste sveže zelenjave. Še po desetih dneh bo svež..
  39,71€49,64€ Brez DDV: 32,55€
 • Paket: Zero Waste za začetnike
  Življenjski slog "brez odpadkov" ni le nova modna muha, saj med ljudmi, ki jim je mar za okolje, brenči že dolgo časa in bo z nami tudi ostala. Za vse, ki o tem načinu življenja veste malo ali nič in ne veste, kje bi začeli, smo pripravili osnovni paket treh pripomočkov. Najprej je to jeklenička za ..
  45,66€54,60€ Brez DDV: 37,43€
 • Paket: Osebna nega
  Paket za osebno nego vam omogoča cenejši nakup nekaj osnovnih trajnih izdelkov za vsakdanjo nego. Vaš prihranek je 8,75 € , kar pomeni, da ob nakupu treh izdelkov dobite četrtega - svileno zobno nitko v kovinskem tulcu - zastonj. Vsi izdelki so zelo kakovostni in trajni, izdelanih iz okolju prija..
  44,45€53,20€ Brez DDV: 36,43€
 • Soap Lift snežinka
  AKCIJA! 20 % popust. Odličen izdelek, ki bo poskrbel, da bo vaše milo uporabno dalj časa, da se ne bo mehčalo in topilo ter puščalo na umivalniku neprijetnih ostankov, ki jih je težko odstraniti. Soap Lift lahko uporabite samostojno ali ga namestite v posodico za milo. Če je prevelik, ga lahko ob..
  7,00€8,75€ Brez DDV: 5,74€
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart