Bea Johnson, Dom brez odpadkov

Bea Johnson, Dom brez odpadkov

Oznaka izdelka: Dom brez odpadkov
Dobavljivost:
Na zalogi
Cena: 24,99€ Brez DDV: 23,80€
Opis

PONATIS je že pri nas! Knjige  Dom brez odpadkov avtorice  Bee Johnson, Zero Waste navdušencem ni potrebno posebej predstavljati. Tistim, ki se s to tematiko srečujete prvič, pa naj pojasnimo, da gre za svetovno znano avtorico in pionirko življenja brez odpadkov.

Knjiga vam nudi vpogled v življenje povprečne potrošniško naravnane družine, ki se je odločila za veliko spremembo. Svoj dom so korak za korakom spremenili v dom brez odpadkov. Ti koraki so bili včasih povsem preprosti, drugič spet bolj zahtevni in celo zabavni. Da bi se lahko drugi na isto pot podali z manj preprekami, je avtorica napisala priročnik, razdeljen na poglavja (zavihajmo rokave, kuhinja in nakupovanje hrane,  otroci in šola, prazniki in darila itd.), v katerih so koristni, praktični in povsem preprosti nasveti in recepti.

Kljub temu, da knjiga velja za priročnik, pa ni suhoparen in dolgočasen. Ponuja prijetno in zanimivo branje tudi tistim, ki se sami še niso pripravljeni lotiti tovrstnega podviga, jih pa zanima, kako se z velikimi spremembami spopadajo drugi.

Spremno besedilo v knjigi Dom brez odpadkov so prispevali Ekologi brez meja.

Priporočamo!

Knjiga odmeva tudi v medijskem svetu (klik na sliko vas pripelje do posameznega prispevka):

            

Ocene (1)

Napišite ocenoNote: HTML ni preveden!

Slabo            Dobro

Ljudje, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi

© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart