Mateja Gomboc - Matic in Meta za ohranitev planeta

Mateja Gomboc - Matic in Meta za ohranitev planeta

Znamka: Ekologi brez meja
Oznaka izdelka: Matic in Meta
Dobavljivost:
Na zalogi
Cena: 19,90€ Brez DDV: 18,95€
Opis

NOVA knjiga, ki je nastala v sodelovanju z Društvom Ekologi brez meja.

2 ekofrajerja, 15 zgodbic, 15 izredno pomembnih ekoloških problemov, številni praktični nasveti za ohranitev našega planeta.

Pogosto se nam zdi, da smo posamezniki nemočni. Da s svojimi odločitvami in vedenjem ne moremo vplivati na naše okolje. Pa vendar majhni koraki in zgledi štejejo! Tudi Matic in Meta sta dober zgled. Prek simpatične zgodbe otroci spoznajo ekošolarja in vse te majhne korake, ki imajo velik vpliv. Knjiga ponuja toliko praktičnih nasvetov za zmanjševanje količin odpadkov in odgovorno ravnanje z naravnimi viri, da bi jo morali prebrati tudi odrasli smetogrdeži.

V Društvu Ekologi brez meja smo zelo veseli, da smo lahko sodelovali pri nastanku te knjige s svojimi nasveti, saj je ravno to eno od naših osnovnih poslanstev - skrb za okolje z ozaveščanjem posameznikov in skupin, informiranje in učenje. Odgovor na vprašanje: kdo je najbolj odprt za novosti in se pripravljen učiti, je lahek. Otroci! Zato prav njim posvečamo posebno pozornost, jim radi prisluhnemo, prepoznavamo njihove potrebe in se tako tudi mi od njih kaj naučimo. Da, otroci so zaradi svoje odprtosti lahko tudi dobri učitelji svojim staršem, ki so odraščali v časih, ko skrb za okolje ni bila v ospredju in se morda še danes ne zavedajo, da majhne spremembe vsakodnevnih navad lahko bistveno pripomorejo k bolj zdravemu planetu Zemlja. Hvala, Matic in Meta! 

Natisnjena na 100 % recikliranem papirju, mehka vezava z zavihki, mere: 140 x 195 mm, št. strani: 88

Založba poklanja Društvu Ekologi brez meja 1 € od vsakega prodanega izvoda.

 

Ocene (0)

Napišite ocenoNote: HTML ni preveden!

Slabo            Dobro

© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart