Potovanje male plastične vrečke

Potovanje male plastične vrečke

Oznaka izdelka: Knjiga za otroke
Dobavljivost:
Na zalogi
Cena: 12,90€ Brez DDV: 12,29€
Opis

Ekologi brez meja se trudimo ozaveščati ljudi o škodljivosti uporabe plastičnih vrečk, istočasno pa ponujamo tudi rešitve. Zato smo z velikim veseljem uvrstili v našo ponudbo poučno zgodbico o mali plastični vrečki, ki jo je izdala založba Epistola, napisala Mojiceja Podgoršek, ilustrirala pa Daša Simčič.

V zgodbici spremljamo malo plastično vrečko od njenega "rojstva" preko dramatičnih dogodivščin do skrivnostnega izginotja.

V spremnem besedilu je dr.Lučka Kajfež Bogataj zapisala tole:

"Ljudje naravi nebrzdano jemljemo dobrine, vračamo pa le odpadke. A narava ni brezplačna samopostrežba, še manj pa naše smetišče. S takim ravnanjem škodimo vsem bitjem, še najbolj pa sami sebi. Odločitev - trajna vrečka iz blaga namesto plastične vrečke - pomeni, da bomo v svojem življenju prihranili vsaj dvajset tisoč plastičnih vrečk in rešili življenje marsikateri ptici, želvi ali delfinu."

Ekologi brez meja že ponujamo tržišču vrečke za večkratno uporabo. Radi pa bi naredili še veliko več. Z nakupom knjige Potovanje male plastične vrečke podpirate delovanje našega društva.

Opomba: plačilo knjige je možno le po povzetju.

 

 

Ocene (0)

Napišite ocenoNote: HTML ni preveden!

Slabo            Dobro

© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart