RECI: džins DESIGN

RECI: džins DESIGN

Znamka: Ekologi brez meja
Oznaka izdelka: Reci: džinsDesign
Dobavljivost:
Na zalogi
Cena: 17,90€ Brez DDV: 17,05€
Opis

Priročnik za ponovno uporaba džinsa - ideje in kroji slovenskih oblikovalk za vse zagrete ljubitelje življenja brez odpadkov.

V septembru 2017 je v okviru festivala RECI:DESIGN, podobe recikliranja izšel priročnik RECI: džins DESIGN, ki predstavlja deset džins izdelkov slovenskih oblikovalk z natančnim opisom postopka izdelave. Priročnik je plod sodelovanja številnih entuziastov, kar je vodilo do krasnega in unikatnega izdelka, kjer je vsaka platnica ročno oblečena v džins, potiskana v sitotisk tehniki, postopki izdelave pa dopolnjeni z ilustracijami. 

Avtorica v uvodu pravi: RECI: džins DESIGN je le ena od zgodb o recikliranju. Ena od zgodb, ki ji lahko sledite po šivih. RECI: čisti užitek, sprostitev in zabava.

Priročnik je sestavljen iz kratkega teoretičnega uvoda in praktičnega dela z ilustracijami in natančnimi opisi postopkov. Izdelali boste lahko moški predpasnik, preprogo, obleko za punčko, etui za tablico....

Dobra ideja, če ne veste kam s starimi oblačili iz džinsa, ki jih več ne nosite, a se kljub vsemu niste mogli ločiti od njih. Zdaj bodo dobro predelani še dolgo živeli z vami ali razveselili koga drugega.

 

 

 

Ocene (0)

Napišite ocenoNote: HTML ni preveden!

Slabo            Dobro

© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart