Mini knjigarna

V naši mini knjigarni ponujamo knjige za otroke in odrasle, vse pa imajo skupni imenovalec: za svet brez odpadkov!

Z nakupom izdelkov v naši spletni trgovini neposredno podpirate delovanje Društva Ekologi brez meja. Hvala!

Uredi po:
Prikaži:
Pogled: Seznam Mreža
 • Bea Johnson, Dom brez odpadkov
  Knjige  Dom brez odpadkov avtorice  Bee Johnson, Zero Waste navdušencem ni potrebno posebej predstavljati. Tistim, ki se s to tematiko srečujete prvič, pa naj pojasnimo, da gre za svetovno znano avtorico in pionirko življenja brez odpadkov. Knjiga vam nudi vpogled v življenje povpr..
  Brez DDV: 22,82€ 24,99€
  Na podlgi 1 ocen.
 • Mateja Gomboc - Matic in Meta za ohranitev planeta
  NOVA knjiga, ki je nastala v sodelovanju z Društvom Ekologi brez meja. 2 ekofrajerja, 15 zgodbic, 15 izredno pomembnih ekoloških problemov, številni praktični nasveti za ohranitev našega planeta. Pogosto se nam zdi, da smo posamezniki nemočni. Da s svojimi odločitvami in vedenjem ne moremo vpl..
  Brez DDV: 18,17€ 19,90€
 • Potovanje male plastične vrečke
  Ekologi brez meja se trudimo ozaveščati ljudi o škodljivosti uporabe plastičnih vrečk, istočasno pa ponujamo tudi rešitve. Zato smo z velikim veseljem uvrstili v našo ponudbo poučno zgodbico o mali plastični vrečki, ki jo je izdala založba Epistola, napisala Mojiceja Podgoršek, ilustrirala pa D..
  Brez DDV: 11,78€ 12,90€ 21,70€
 • RECI: džins DESIGN
  Priročnik za ponovno uporaba džinsa - ideje in kroji slovenskih oblikovalk za vse zagrete ljubitelje življenja brez odpadkov. V septembru 2017 je v okviru festivala RECI:DESIGN, podobe recikliranja izšel priročnik RECI: džins DESIGN, ki predstavlja deset džins izdelkov slovenskih o..
  Brez DDV: 16,35€ 17,90€
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart