Mini knjigarna

V naši mini knjigarni ponujamo knjige za otroke in odrasle, vse pa imajo skupni imenovalec: za svet brez odpadkov!

Z nakupom izdelkov v naši spletni trgovini neposredno podpirate delovanje Društva Ekologi brez meja. Hvala!

 • PONATIS je že pri nas! Knjige  Dom brez odpadkov avtorice  Bee Johnson, Zero Waste navdušencem ni potrebno posebej predstavljati. Tistim, ki se s to tematiko srečujete prvič, pa naj pojasnimo, da gre za svetovno znano avtorico in pionirko življenja brez odpadkov. Knjiga vam nudi vp..
  Brez DDV: 23,80€ 24,99€
  Na podlgi 1 ocen.
 • Knjiga Hvalnice, avtorice Ivane Žigon, je zbirka drobnih utrinkov iz narave. Brez besed, le minimalistične podobe, ki zbujajo pozitivna čustva in prebujajo v človeku bitje drobnega otroškega srca. Tistega nepokvarjenega, prvinskega in neobremenjenega z velikimi tegobami modernega sveta.   ..
  Brez DDV: 20,95€ 22,00€
 • NOVA knjiga, ki je nastala v sodelovanju z Društvom Ekologi brez meja. 2 ekofrajerja, 15 zgodbic, 15 izredno pomembnih ekoloških problemov, številni praktični nasveti za ohranitev našega planeta. Pogosto se nam zdi, da smo posamezniki nemočni. Da s svojimi odločitvami in vedenjem ne moremo vpl..
  Brez DDV: 18,95€ 19,90€
 • Ekologi brez meja se trudimo ozaveščati ljudi o škodljivosti uporabe plastičnih vrečk, istočasno pa ponujamo tudi rešitve. Zato smo z velikim veseljem uvrstili v našo ponudbo poučno zgodbico o mali plastični vrečki, ki jo je izdala založba Epistola, napisala Mojiceja Podgoršek, ilustrirala pa D..
  Brez DDV: 12,29€ 12,90€
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart