Mini knjigarna

V naši mini knjigarni ponujamo knjige za otroke in odrasle, vse pa imajo skupni imenovalec: za svet brez odpadkov!

Z nakupom izdelkov v naši spletni trgovini neposredno podpirate delovanje Društva Ekologi brez meja. Hvala!

 • PONATIS je že pri nas! Knjige  Dom brez odpadkov avtorice  Bee Johnson, Zero Waste navdušencem ni potrebno posebej predstavljati. Tistim, ki se s to tematiko srečujete prvič, pa naj pojasnimo, da gre za svetovno znano avtorico in pionirko življenja brez odpadkov. Knjiga vam nudi vp..
  Brez DDV: 23,80€ 24,99€
  Na podlgi 1 ocen.
 • Knjiga Hvalnice, avtorice Ivane Žigon, je zbirka drobnih utrinkov iz narave. Brez besed, le minimalistične podobe, ki zbujajo pozitivna čustva in prebujajo v človeku bitje drobnega otroškega srca. Tistega nepokvarjenega, prvinskega in neobremenjenega z velikimi tegobami modernega sveta.   ..
  Brez DDV: 20,95€ 22,00€
 • NOVA knjiga, ki je nastala v sodelovanju z Društvom Ekologi brez meja. 2 ekofrajerja, 15 zgodbic, 15 izredno pomembnih ekoloških problemov, številni praktični nasveti za ohranitev našega planeta. Pogosto se nam zdi, da smo posamezniki nemočni. Da s svojimi odločitvami in vedenjem ne moremo vpl..
  Brez DDV: 18,95€ 19,90€
 • Ekologi brez meja se trudimo ozaveščati ljudi o škodljivosti uporabe plastičnih vrečk, istočasno pa ponujamo tudi rešitve. Zato smo z velikim veseljem uvrstili v našo ponudbo poučno zgodbico o mali plastični vrečki, ki jo je izdala založba Epistola, napisala Mojiceja Podgoršek, ilustrirala pa D..
  Brez DDV: 12,29€ 12,90€
 • Ekologi brez meja in Zelenci smo doma na prelepi Trubarjevi ulici. Na njej boste na vsakem koraku prijetno presenečeni zaradi raznolike ponudbe in prijaznih ljudi, ki jim je Trubarjeva zlezla pod kožo. Zato je povsem pričakovano, da se je knjiga Trubarjeva znašla tudi na naših virtualnih pol..
  Brez DDV: 23,81€ 25,00€
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart