O nas

Društvo Ekologi brez meja smo skupina posameznikov, ki verjamemo v svet brez odpadkov.

Zavedamo se, da ima posameznik moč, da stvari spremeni - sinergija tisočev posameznikov pa je še močnejša, kar smo dokazali ob organizaciji akcij Očistimo Slovenijo!
Ponosni smo, ker smo januarja 2014 postali nacionalna organizacija Zero Waste.

Filozofijo zero waste, ki izhaja iz posameznikov in lokalnih skupnosti, jasno podpira naša spletna trgovina Zelenci.

Ob brskanju po policah virtualne trgovine boste lahko takoj opazili, da ponujamo izdelke, ki so trajni in torej nadomeščajo tiste, ki jih uporabimo le enkrat in potem zavržemo.
Ko boste imeli tovrsten izdelek doma, boste ugotovili, da je preprosteje in lepše živeti brez kopice stvari in polnih košev za odpadke.

Pri izbiri izdelkov skrbno pretehtamo njihovo uporabnost in kakovost in zato izbiramo le dobavitelje, ki so socialno odgovorni in lahko zagotovijo, da so bili njihovi izdelki izdelani iz materialov, ki so okolju prijazni in delavci pravično plačani za opravljeno delo.

Manj stvari = manj pospravljanja = več časa za prijetnejša in bolj ustvarjalna opravila.

Z enim nakupom v naši spletni trgovini naredite tri izjemno pomembne in koristne stvari:

KORIST ZA VAS: poenostavite in očistite svoj neposredni življenjski prostor
KORIST ZA PLANET: pomagate pri preprečevanju nastajanja odpadkov in s tem neposredno koristite širšemu okolju
KORIST ZA NAS: podpirate delovanje Društva Ekologi brez meja, ki se s svojim aktivnim delovanjem na področju okolja prizadevamo za bolj čisti planet - torej tudi neposredno za vas osebno!

Hvala, ker ste nas obiskali!

Če želite izdelke pogledati in se pogovoriti o njihovi uporabi, vas vabimo, da se oglasite v pisarni društva na Trubarjevi 50 v Ljubljani vsak ponedeljek in sredo med 09.00 in 13.00, ostale dni pa po predhodnem dogovoru na tel. št. 064 123 431. V pisarni je nakup možen le z gotovino.

© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart