Manj je več

Vse več se govori o ponovni uporabi, predelavi, izposoji, izmenjavah, nakupu izdelkov brez embalaže in marsikdo bi se tega lotil tudi sam, pa ne ve, kje začeti. Velikokrat slišimo pomisleke, da Zero Waste način življenja vzame veliko časa, ker moraš iskati primerne trgovine, ne moreš kupiti vsega na enem mestu in podobno. Pri reševanju teh težav prav zagotovo pripomorejo prave in hitre informacije.

Zato smo Ekologi brez meja pripravili spletno platformo z zgovornim imenom Manj je več, kjer najdete na enem mestu in z enim klikom odgovore na vsa ta vprašanja. V njej boste našli Karto mojstrov, Karto ZW trgovin in tudi Koledar dogodkov.

Bi radi vedeli, kje lahko kupite čistila s svojo embalažo? Odprite Karto ZW trgovin, vpišite v iskalnik Čistila in v hipu se vam izpisale lokacije vseh takšnih trgovin.

Pomembno je tudi to, da te karte soustvarjate tudi vi. Če ste odkrili dobrega mojstra ali odlično trgovino, kjer lahko kupujete tudi brez embalaže, izpolnite preprost obrazec in informacija bo zabeležena na karti. 

Zdaj pa hitro kliknite na MANJJEVEČ in poiščite najbližjo ZW trgovino, mojstra ali poglejte, kakšni dogodki so na voljo.

                                                                

V tej kategoriji ni izdelkov za prikaz.
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart