ŠE ZADNJIČ majice - ženske in moške

Bombažne majice z zanimivimi, unikatnimi motivi. Na vsaki majici je ena črka, ki ponazarja odpadke, ki jih vse prepogosto najdemo odvržene v naravi. Ekologi brez meja pravimo, da je zdaj tega konec in bomo zato v septembru 2018 res ŠE ZADNJIČ čistili Slovenijo. Po 15.septembru se bomo vsi vedli bolj odgovorno in poskrbeli, da odpadkov ne bomo ustvarjali oz. jih bomo pravilno odlagali. V spomin in opomin pa nam bo ostala majica. Katera črka je pa vam najbolj všeč?

                                                                                                  

 

Uredi po:
Prikaži:
Pogled: Seznam Mreža
 • Majica Š
  Švicam za čisto okolje! Majica iz bombaža v beli barvi z motivom črke, ki je sestavni del napisa ŠE ZADNJIČ.  Vseslovenska akcija Očistimo Slovenijo 2018 združuje vse kraje in vse generacije prebivalcev. 15.septembra se bo čiščenje zaključilo, majica pa nam bo ostala v spomin in opomin, d..
  Brez DDV: 10,66€ 13,00€
 • Majica E
  Ekstra motivacija! Majica iz bombaža v beli barvi z motivom črke, ki je sestavni del napisa ŠE ZADNJIČ.  Vseslovenska akcija Očistimo Slovenijo 2018 združuje vse kraje in vse generacije prebivalcev. 15.septembra se bo čiščenje zaključilo, majica pa nam bo ostala v spomin in opomin, da je ..
  Brez DDV: 10,66€ 13,00€
 • Majica Z
  Zbiram za lepši jutri! Majica iz bombaža v beli barvi z motivom črke, ki je sestavni del napisa ŠE ZADNJIČ.  Vseslovenska akcija Očistimo Slovenijo 2018 združuje vse kraje in vse generacije prebivalcev. 15.septembra se bo čiščenje zaključilo, majica pa nam bo ostala v spomin in opomin, da..
  Brez DDV: 10,66€ 13,00€
 • Majica A
  Akcija! Majica iz bombaža v beli barvi z motivom črke, ki je sestavni del napisa ŠE ZADNJIČ.  Vseslovenska akcija Očistimo Slovenijo 2018 združuje vse kraje in vse generacije prebivalcev. 15.septembra se bo čiščenje zaključilo, majica pa nam bo ostala v spomin in opomin, da je treba skrbe..
  Brez DDV: 10,66€ 13,00€
 • Majica D
  Dober zgled! Majica iz bombaža v beli barvi z motivom črke, ki je sestavni del napisa ŠE ZADNJIČ.  Vseslovenska akcija Očistimo Slovenijo 2018 združuje vse kraje in vse generacije prebivalcev. 15.septembra se bo čiščenje zaključilo, majica pa nam bo ostala v spomin in opomin, da je treba ..
  Brez DDV: 10,66€ 13,00€
 • Majica N
  Naravni talent! Majica iz bombaža v beli barvi z motivom črke, ki je sestavni del napisa ŠE ZADNJIČ.  Vseslovenska akcija Očistimo Slovenijo 2018 združuje vse kraje in vse generacije prebivalcev. 15.septembra se bo čiščenje zaključilo, majica pa nam bo ostala v spomin in opomin, da je tre..
  Brez DDV: 10,66€ 13,00€
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart