ŠE ZADNJIČ majice - otroške

Bombažne majice z zanimivimi, unikatnimi motivi. Na vsaki majici je ena črka, ki ponazarja odpadke, ki jih vse prepogosto najdemo odvržene v naravi. Ekologi brez meja pravimo, da je zdaj tega konec in bomo zato v septembru 2018 res ŠE ZADNJIČ čistili Slovenijo. Po 15.septembru se bomo vsi vedli bolj odgovorno in poskrbeli, da odpadkov ne bomo ustvarjali oz. jih bomo pravilno odlagali. V spomin in opomin pa nam bo ostala majica. Katera črka je pa vam najbolj všeč?

Mere:

6 let (106 - 116 cm), širina ramena 32 cm, dolžina majice 44 cm

8 let (118 - 128 cm), širina ramena  34 cm, dolžina majice 50 cm

                                                                      

Uredi po:
Prikaži:
Pogled: Seznam Mreža
 • Majica Š - otroška
  Švicam za čisto okolje! Majica iz bombaža v beli barvi z motivom črke, ki je sestavni del napisa ŠE ZADNJIČ.  Vseslovenska akcija Očistimo Slovenijo 2018 združuje vse kraje in vse generacije prebivalcev. Tudi otroci so pomemben del in svojo pripadnost prizdevanjem za čistejše okolje lahko..
  Brez DDV: 9,43€ 11,50€
 • Majica E - otroška
  Ekstra motivacija! Majica iz bombaža v beli barvi z motivom črke, ki je sestavni del napisa ŠE ZADNJIČ.  Vseslovenska akcija Očistimo Slovenijo 2018 združuje vse kraje in vse generacije prebivalcev. Tudi otroci so pomemben del in svojo pripadnost prizdevanjem za čistejše okolje lahko pona..
  Brez DDV: 9,43€ 11,50€
 • Majica Z - otroška
  Zbiram za lepši jutri! Majica iz bombaža v beli barvi z motivom črke, ki je sestavni del napisa ŠE ZADNJIČ.  Vseslovenska akcija Očistimo Slovenijo 2018 združuje vse kraje in vse generacije prebivalcev. Tudi otroci so pomemben del in svojo pripadnost prizdevanjem za čistejše okolje lahko ..
  Brez DDV: 9,43€ 11,50€
 • Majica A - otroška
  Akcija! Majica iz bombaža v beli barvi z motivom črke, ki je sestavni del napisa ŠE ZADNJIČ.  Vseslovenska akcija Očistimo Slovenijo 2018 združuje vse kraje in vse generacije prebivalcev. Tudi otroci so pomemben del in svojo pripadnost prizdevanjem za čistejše okolje lahko ponazorijo tudi..
  Brez DDV: 9,43€ 11,50€
 • Majica D - otroška
  Dober zgled! Majica iz bombaža v beli barvi z motivom črke, ki je sestavni del napisa ŠE ZADNJIČ.  Vseslovenska akcija Očistimo Slovenijo 2018 združuje vse kraje in vse generacije prebivalcev. Tudi otroci so pomemben del in svojo pripadnost prizdevanjem za čistejše okolje lahko ponazorijo..
  Brez DDV: 9,43€ 11,50€
 • Majica N - otroška
  Naravni talent! Majica iz bombaža v beli barvi z motivom črke, ki je sestavni del napisa ŠE ZADNJIČ.  Vseslovenska akcija Očistimo Slovenijo 2018 združuje vse kraje in vse generacije prebivalcev. Tudi otroci so pomemben del in svojo pripadnost prizdevanjem za čistejše okolje lahko ponazor..
  Brez DDV: 9,43€ 11,50€
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart