Vrečka za kruh BREAD

Vrečka za kruh BREAD

Znamka: Bag-again
Oznaka izdelka: Vrečka za kruh Bread
Dobavljivost:
Na zalogi
Cena: 7,00€ Brez DDV: 5,74€
Opis

Bombažne vrečke za kruh z napisom BREAD.

Nič ne diši lepše kot svež kruh! Zato je toliko bolj žalostno, ko ga v trgovinah zavijajo v folije ali papirnate vrečke ali ne? Mi na to ne pristanemo in predlagamo preprosto rešitev: pojdimo kupovat kruh s svojo vrečko iz blaga! Presenečeni boste nad pozitivnim odzivom prodajalcev. Vrečke so lahko različne - velike ali male, pisane ali enobarvne, nove ali stare, uporabite lahko celo stare prevleke za posteljne blazine, kot to omenja Bea Johnson v svoji knjigi Dom brez odpadkov.

Ampak, zakaj pa ne bi svojemu kruhu namenili lepe in trajne, iz ekološkega bombaža narejene vrečke?

Zdaj, ko postaja "zero waste" način življenja vse bolj priljubljen in smo se začeli tako obnašati tudi, ko kupujemo darila, je lahko doma spečen slasten kruh v simpatični, okolju prijazni vrečki izvirno darilo, ki se zanesljivo ne bo spremenilo v "praholovca". Obdarovanec bo kruh pojedel (morda bo košček delil tudi z vami), vrečko pa bo lahko leta dolgo uporabljal za nakupe ali pa bo v njej doma shranjeval kruh.

Z enim nakupom rešite svoj problem s prenašanjem kruha, naredite nekaj dobrega za okolje in podprete Društvo Ekologi brez meja.

Opis:visoka 47 cm, široka 31 cm

Druge značilnosti: Narejena iz certificiranega ekološko pridelanega bombaža (GOTS certifikat)

Lastnosti: rada se umiva v hladni vodi in suši na zraku

Posebnosti: najraje nosi eno štruco kruha ali kopico manjših kosov (žemlje, makovke..), ki ne morejo uiti, ker ima na vrhu vrvico. Seveda pa bo rade volje pomagala nositi tudi sadje in zelenjavo.

Ocene (1)

Napišite ocenoNote: HTML ni preveden!

Slabo            Dobro

Ljudje, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi

© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart