Mreže in torbe

 • MREŽASTA NAKUPOVALNA TORBA Z DOLGIM ROČAJEM  Na prvi pogled se zdi majhna, saj jo z lahkoto spravimo v žep ali torbico, a naj vas prvi vtis ne zavede! V  mrežo lahko spravimo vse, kar smo nakupili na tržnici, pa še v trgovino lahko skočimo in dodamo kruh, steklenico vina in še kaj. Verj..
  Brez DDV: 10,29€ 12,55€ 13,90€
 • Bikezac torba za kolo vas bo opogumila, da se boste namesto z avtom odpravili s kolesom tudi po večjih nakupih. Namestite jo na prtljažnik, da vas ne bo ovirala, pa še na izgled je nekaj posebnega. Nadomestila bo kopico vrečk za enkratno uporabo, ki niso samo nadloga za okolje, ampak nas, obeše..
  Brez DDV: 6,48€ 7,90€
 • Bikezac 2.0 je druga generacija okolju prijaznih, varnih, praktičnih in trpežnih nakupovalnih torb. Bikezac torba za kolo vas bo opogumila, da se boste namesto z avtom odpravili s kolesom tudi po večjih nakupih. Namestite jo na prtljažnik, da vas ne bo ovirala, pa še na izgled je nekaj pos..
  Brez DDV: 8,18€ 9,98€
 • Modrozelena torba z oranžnim napisom ima dodatno varnostno funkcijo. Šivi na torbi so narejeni iz materiala, ki odbija svetlobo in zato v temi dodatno opozarjajo druge voznike na cesti. Varnostnih ukrepov ni nikoli preveč! Bikezac torba za kolo vas bo opogumila, da se boste namesto z avtom odpravili..
  Brez DDV: 8,84€ 10,79€
 • NOV MODEL NAKUPOVALNE TORBE Z DOLGIM ROČAJEM  Nov model Ecobags mreže ima enojni in širši ročaj, da bo prenašanje večjih bremen še lažje. Na prvi pogled se zdi majhna, saj jo z lahkoto spravimo v žep ali torbico, a naj vas prvi vtis ne zavede! V  mrežo lahko spravimo vse, kar sm..
  Brez DDV: 10,29€ 12,55€
 • NOVO! Zipzac torbo je možno namestiti na stranski rob prtljažnika kolesa ali nosilni drog otroškega vozička. Torba je praktična, trpežna in zelo lepa. Zapira se z zadrgo, namestitev pa je enostavna in hitra. Kolesarja pri vožnji ne ovira, staršem z otroki pa omogoča, da stvari za otroka ali nakupe p..
  Brez DDV: 19,67€ 24,00€
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart