Mreže in torbe

Uredi po:
Prikaži:
Pogled: Seznam Mreža
 • Mrežasta nakupovalka - kratek ročaj
  MREŽASTA NAKUPOVALNA TORBA S KRATKIM ROČAJEM  Na prvi pogled se zdi majhna, saj jo z lahkoto spravimo v žep ali torbico, a naj vas prvi vtis ne zavede! V mrežo lahko spravimo vse, kar smo nakupili na tržnici, pa še v trgovino lahko skočimo in dodamo kruh, steklenico vina in še kaj. Verj..
  Brez DDV: 10,29€ 12,55€ 13,90€
  Na podlgi 1 ocen.
 • Mrežasta nakupovalka - dolg ročaj
  MREŽASTA NAKUPOVALNA TORBA Z DOLGIM ROČAJEM  Na prvi pogled se zdi majhna, saj jo z lahkoto spravimo v žep ali torbico, a naj vas prvi vtis ne zavede! V  mrežo lahko spravimo vse, kar smo nakupili na tržnici, pa še v trgovino lahko skočimo in dodamo kruh, steklenico vina in še kaj. Verj..
  Brez DDV: 10,29€ 12,55€ 13,90€
 • Mrežasta nakupovalka Milano
  NOV MODEL NAKUPOVALNE TORBE Z DOLGIM ROČAJEM  Nov model Ecobags mreže ima enojni in širši ročaj, da bo prenašanje večjih bremen še lažje. Na prvi pogled se zdi majhna, saj jo z lahkoto spravimo v žep ali torbico, a naj vas prvi vtis ne zavede! V  mrežo lahko spravimo vse, kar sm..
  Brez DDV: 10,29€ 12,55€
 • Nahrbtnik
  Zdaj je odličen čas za sprehode v naravo, piknike, teke ali pa posedanje s prijatelji na travi. V peresno lahek nahrbtnik lahko pospravimo vse, kar pri tem potrebujemo. Ker je črn, se na njem ne bodo poznali madeži od trave ali po nesreči polita kava!  Narejen iz bombaža (GOTS certificiran o..
  Brez DDV: 8,19€ 9,99€
 • Vrečka - Ne meč'mo hrane stran
  Se tudi pri vas doma večkrat znajdejo tragični junaki filma ”Vzemi še enega”? Scenarij, ki ga predobro poznamo, je namreč odgovoren za kar 48 % zavržene hrane s strani slovenskih gospodinjstev. Ekologi brez meja pravimo temu dovolj, zato z akcijo Ne meč’mo hrane stran! vsakogar od nas – ne le trg..
  Brez DDV: 4,10€ 5,00€ 7,00€
 • Westford Mill - mala nakupovalna torba iz jute
  Mala nakupovalna torba iz jute je praktična in trpežna. Juta je zelo močna in rahlo groba na otip. Narejena je iz vlaken jutovca, rastline, ki uspeva v vlažnih tropskih predelih. Mere 21 V x 24 D x 11 Š v cm     ..
  Brez DDV: 4,91€ 5,99€
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart