Posebne vrečke

Uredi po:
Prikaži:
Pogled: Seznam Mreža
 • Precejalna vrečka Tierra
  Precejalna vrečka iz finega tankega bombaža z GOTS certifikatom, je brez belil in aditivov in zato primerna za stik s hrano. Na vrhu se zapre z vrvico. Po uporabi jo lahko operete v stroju z mlačno vodo in posušite na zraku.  Mere:30 cm x 20 cm.         &n..
  Brez DDV: 3,27€ 3,99€
 • Vrečka za vino
  VREČKE ZA VINO IZ 100 % RECIKLIRANEGA BOMBAŽA Kadar kupujemo vino ali kakšno drugo ustekleničeno pijačo, se pogosto ubadamo s problemom, kako jo varno prinesti domov. Nakupovalne torbe so običajno prevelike, plastične vrečke tudi - a teh tako ali tako ne uporabljamoveč ali ne? Tale vrečka je name..
  Brez DDV: 10,58€ 12,90€
 • Vrečka za malico
  Lepa in praktična vrečka za malico, narejena iz recikliranega bombaža. Vsi šivi so dvojni, zato je trpežna in vam bo služila dolgo časa. Otroci bodo z veseljem v tako lepi vrečki (ki si jo lahko tudi porišejo z barvami za blago) prinesli v šolo svojo malico, odrasli pa v službo ali na izlet. Na v..
  Brez DDV: 10,66€ 13,00€
 • Vrečka za malico - mala
  MINI VREČKA ZA MALO MALICO Naši priljubljeni veliki vrečki za malico smo za družbo pripeljali manjšo sestro. Tudi ta je narejena iz eko bombaža. V njo lahko pospravite malico in jo zaprete z ježkom, da bo varno spravljena. Če boste vrečko namenili otroku, jo lahko ta poriše z barvicami za blago i..
  Brez DDV: 8,12€ 9,90€
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart