Stasher - silikonske vrečke

Stasher - trajna silikonska vrečka za shranjevanje

Stasher vrečka iz platinum silikona je izjemno odporna na temperaturne razlike. Zato jo lahko damo v zmrzovalnik, v mikrovalovno pečico ali v vročo vodo. Je neprodušno zaprta, namenjena shranjevanju tople ali hladne hrane, pa tudi vsakdanjih drobnarij. Se vam pogosto dogaja, da vam v restavraciji pol obroka ostane na krožniku, ostanke pa vam zavijejo v alufolijo? Priporočamo, da imate pri sebi vedno Stasher vrečko, pa ne boste ustvarili nepotrebnih odpadkov.

V Stasherju lahko zamrznete vodo in jo uporabljate kot hladen obkladek, ali pa vodo pogrejete in postane termofor. Veliko potujete z letalom, kjer ob pregledu varnostniki zahtevajo, da so vaše drobnarije v prozorni vrečki? Stasher reši tudi to zadrego. Poleti na plaži boste lahko vanjo spravili svoj telefon in ključe, da bodo na varnem pred vodo in peskom. Na kratko - izdelek, ki je trajen, neškodljiv zdravju in izjemno uporaben v vsakdanjem življenju!

 

 

 

 


KUHAJMO S STASHERJEM - PREPROSTO, HITRO, ČISTO

PEČICA - pogrejte ostanek hrane kar v pečici. Stasher vrečko odprite, položite na peki papir ali kakšno drugo podlago, ki je primerna za pečico in pogrejte. Stasher vrečka prenese visoke temperature! Pozor - Stasher vrečka NE SME biti neprodušno zaprta! 

MIKROVALOVNA PEČICA - Hrano v Stasherju lahko odmrznete ali skuhate kar v mikrovalovni pečici. Pozor - Stasher vrečka NE SME biti neprodušno zaprta! 

KUHANJE V LONCU + SOUS VIDE - Vrečko napolnite s hrano in začimbami, nezaprto počasi potisnite v vročo vodo, počakajte, da se ustvari vakuum in potem vrečko na robu stisnite, neprodušno zaprite in pustite, da se kuha. Pozor - ta postopek zahteva veliko pazljivosti, da se ne opečete!

ZMRZOVANJE - Hrano spravite v Stasher, zaprite in zmrznite v zmrzovalniku.

ČIŠČENJE V POMIVALNEM STROJU - čiščenje je izredno enostavno - ročno z malo milnice in vodo, lahko pa tudi v pomivalnem stroju na zgornji polički.

 

 

 

Korist za vas
Pri izbiri izdelkov skrbno pretehtamo njihovo uporabnost in kakovost, zato z njimi poenostavite in očistite svoje gospodinjstvo.
Podpora Ekologom brez meja
Nakup v spletni trgovini Zelenci pomeni podporo društvu Ekologi brez meja, ki si s svojim delovanjem prizadeva za bolj čisti planet.
Korist za planet
Z nakupom izdelkov na naši spletni strani preprečujete nastajanje nepotrebnih odpadkov in s tem koristite okolju.

 

 

Izberi svoj model 

 • Stasher je vrečka oz. posodica za shranjevanje. Je neprodušno zaprta, praktična in enostavna. Ker je narejenega iz čistega platinum silikona, je tudi prijaznejša do okolja in ne škoduje našemu zdravju. Povsem varno in brez težav jo lahko damo v zmrzovalnik, mikrovalovno pečico in pomivalni stroj!..
  Brez DDV: 12,30€ 15,00€
  Na podlgi 3 ocen.
 • Za shranjevanje večjih količin hrane ali kuhanje na način sous vide je veliki Stasher še bolj praktičen. Stasher je vrečka oz. posodica za shranjevanje. Je neprodušno zaprta, praktična in enostavna. Ker je narejenega iz čistega platinum silikona, je tudi prijaznejša do okolja in ne..
  Brez DDV: 20,49€ 25,00€
  Na podlgi 1 ocen.
 • Stasher je vrečka oz. posodica za shranjevanje. Je neprodušno zaprta, praktična in enostavna. Ker je narejenega iz čistega platinum silikona, je tudi prijaznejša do okolja in ne škoduje našemu zdravju. Mala Stasher vrečka je predvsem primerna za prigrizke - damo jo v torbico in malica je ved..
  Brez DDV: 10,66€ 13,00€
 • Pravilno shranjevanje kuhane ali sveže hrane je lahko preprosto in varno brez nepotrebnih odpadkov. Pripravili smo paket odličnih trajnih izdelkov, ki nadomeščajo plastične posodice in različne folije za enkratno uporabo. Vejibag je idealna za vse vrste sveže zelenjave. Še po desetih dneh bo svež..
  Brez DDV: 32,55€ 39,71€ 49,64€
 • Stasher silikonske vrečke se neprodušno zaprejo, jih je enostavno čistititi, prenesejo velike temperaturne razlike in jih lahko uporabljamo za različne namene. V njih lahko shranjujete hrano (v zmrzovalniku ali hladilniku), pogrevate hrano v mikrovalovni pečici, kuhate na način sous vide ali pa..
  Brez DDV: 43,44€ 53,00€
 • NOVO! Drugačna, še bolj praktična oblika! Stand up Stasher je prava rešitev za vse, ki nakupujete brez embalaže, imati radi živila lepo in varno pospravljena, se vam večkrat zgodi, da ne veste, kam bi pospravili ostanke hrane s krožnika v restavraciji...? Stasher je vrečka oz. posodica ..
  Brez DDV: 19,87€ 24,24€
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart