Vejibag

Se vam pogosto dogaja, da kupite drago, ekološko pridelano zelenjavo, pa vam ta v hladilniku po nekaj dneh zgnije? Grozno - stran vržena hrana, denar in čas! 

Zrak v hladilniku nezaščiteno zelenjavo izsuši, zato smo jo v preteklosti spravljali v plastične vrečke, ker ta vlago zadržuje. A ker ne diha, ne omogoča kroženja zraka in zato začne kmalu gniti. Poleg tega pa smo Zelenci tukaj zato, da ponujamo zdrave in trajne rešitve.

VEJIBAG v treh preprostih korakih poskrbimo, da naša drago plačana ali z lastnim trudom pridelana zelenjava ostane dalj časa sveža in čvrsta.

Vse kar moramo narediti je:

 1. Vejibag najprej temeljito namočimo in dobro ožamemo (vrečka mora biti vlažna, ne mokra)
 2. Zelenjavo dobro operemo in otresemo (odstranimo vse poškodovane in načete dele)
 3. Vejibag napolnimo z oprano zelenjavo in jo shranimo v hladilnik (po parih dneh jo po potrebi dodatno poškropimo z vodo)

Čisto preprosto, ne?                                                                         

 • NOVO! Vrečka za shranjevanje sveže zelenjave iz 100 % ekološko pridelanega, nebeljenega bombaža mere 27,9 x 43,2 cm ohrani zelenjavo svežo in čvrsto teden dni ali več primerna za shranjevanje solate, špinače, brokolija, korenja, zelja, kumaric itd. brez sintetičnih materialov, barvil,..
  Brez DDV: 21,64€ 26,40€
 • Vrečka za shranjevanje sveže zelenjave iz 100 % ekološko pridelanega, nebeljenega bombaža mere 27,9 x 30,5 cm ohrani zelenjavo svežo in čvrsto teden dni ali več primerna za shranjevanje solate, špinače, brokolija, korenja, zelja, kumaric itd. brez sintetičnih materialov, barvil, belil, p..
  Brez DDV: 20,21€ 24,65€
  Na podlgi 3 ocen.
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart