Vrečke za sadje in zelenjavo - kompleti

 • Ste se odločili, da plastične vrečke nimajo več vstopa v vaš dom? Tale komplet 3 bombažnih vrečk je "ZW prva pomoč " za vse začetnike. Imate prijatelje in družinske člane, ki se še kar utapljajo v plastičnih vrečkah, pa bi jim radi dali namig, da se da tudi drugače? Potem so ti kompleti lepo da..
  Brez DDV: 11,47€ 13,99€
 • Tudi vas jezijo tanke plastične vrečke za sadje in druga živila, ki vam jih ponujajo v trgovinah? Ecobags vrečke, narejene iz nebeljenega in netretiranega bombaža, so izjemno lahke in priročne. Zapirajo se z vrvico na poteg, zato se vsebina ne bo stresala vsepovsod. Pojdite z njimi v vašo najljubšo ..
  Brez DDV: 16,15€ 19,70€
  Na podlgi 1 ocen.
 • Življenjski slog "brez odpadkov" ni le nova modna muha, saj med ljudmi, ki jim je mar za okolje, brenči že dolgo časa in bo z nami tudi ostala. Za vse, ki o tem načinu življenja veste malo ali nič in ne veste, kje bi začeli, smo pripravili osnovni paket treh pripomočkov. Najprej je to jeklenička za ..
  Brez DDV: 37,43€ 45,66€ 54,60€
 • Z veseljem in ponosom predstavljamo pralne vrečke za sadje in zelenjavo, ki so narejene v Sloveniji po zamisli in predlogih Društva Ekologov brez meja. V kompletu sta dve večji vrečki in ena manjša, ki zadostujejo za običajne dnevne nakupe. Vanje lahko spravite vse vrste zelenjave in sadja, zaprete ..
  Brez DDV: 9,75€ 11,90€
  Na podlgi 7 ocen.
© 2015, Društvo Ekologi brez meja. Vse pravice pridržane.
Poganja Opencart